torstai 6. kesäkuuta 2013

Doran touhuja

Ei pysy kamera menossa mukana kun on leikin aika.

Leikin jälkeen on otettava huilia. Pikkukoira nukkuu paljon...

Tärkeää on myös iltasella tarkistella, mitä tontilla tapahtuu. 

4 kommenttia:

 1. Mitäs isoveli tykkää leikkikaverista?!
  Meillä on kans "yllättäen" noussut puheisiin myös toinen koira. Vaan vielä pitää neiti N:n vähän viisastua, että vois esimerkkinä toimia :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Alkujärkytyksestä toivuttuaan kyllä se tykkää!
   Tai siis ekakshan se oli niin onnellinen, että JEE mulla on yökyläkaveri. Sitten se tajus, että toi on kyllä täällä aika monta yötä kylässä... Nyt se on kai tajunnut, että toi ei lähde! Bosse on onneks niin lapsellinen, että se jaksaa leikkiä ja puljata tuon kanssa tosi kauan. Mutta hyvin tietoinen on omista luistaan (on alkanu piilotteleen niitä mm. kukkapenkkiin!!) ja jos pikkukoira tulee niiden lähelle niin alkaa armoton murina. Sama juttu ruokinnan kanssa, siinä pitää olla aika epeli ja saksalaistyylinen suunnitelma, että molemmat saa omansa eikä kukaan käy kenekään kurkkuun kiinni. Käytännössä se menee niin, että Bosse ruokitaan vallan häkkiin ja Dora kodarissa. Kyllähän koirat (yleensä) ne paikkansa ottaa ja joku järjestys niillä keskinään tulee, on Doralla huulessa jo yks vekki,,, Siksi olenkin tässä viikon "mammalomalla" että olen koirien kans tässä ja tsekkaan miten ne alkaa pelaan yhdessä.

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Se on Pizzicato oikeesti vähän kun vauva, nukkuu syö ja leikkii. Ja sitä pitää kantaa rappuset alas kun se ei ite uskalla tulla... :)

   Poista

Kiva kun jätät viestiä!