maanantai 17. kesäkuuta 2013

Juhannusruusu!

Uskomatonta, että on jo juhannusviikko! Juurihan me vietettiin uutta vuotta... Puoli vuotta vierähtänyt hujauksessa ja nyt jo juhlitaan keskikesää. Huh!
Tämän, hieman jo nuupahtaneen juhannusruusun myötä haluan toivottaa teille aurinkoista juhannusviikkoa!


Ei viikkoa ilman nettikirppisostoksia... Tänään kotiutui lisää Ananasta, pinkkinä tällä kertaa (30 eur 260cm) . Which one do You prefer?






8 kommenttia:

 1. Ananas on tosi kiva!! Minulla on ollut pala turkoosia seinällä tauluna, mutta pinkkikin on aika pop! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Pizzicato! Pidän itsekin molemmista, jätin toistaiseksi turkoosin, koska olen menettänyt sille todella sydämeni :)

   Poista
 2. Ai vitsi miten hyvä ostos! Mäkin olisin ostanut - en ehkä pöytäliinaksi olisi malttanut jättää, joten sikäli parempi että on kotiutunut teille. Ja toisaalta, en ees harrasta nettikirppiksiä (hermo ei kestä) ja tavallisilta harvoin löytyy tuollaisia aarteita tuollaiseen hintaan. Sulla on mahtava apajapaikka! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nettikirppiksillä on omat kikkansa kyllä, mutta hyviä löytöjä oon kyllä tehny (ja myös päässyt itse hyvin tavaroista eroon!). Jos kiinnostaa, voi ilmoitella, mistä näitä kangaslöytöjäni teen! Mitä muuten olisit tästä tehnyt?

   Poista
 3. Kumpikn ananas on kiva, mutta ei ole turkoosin voittanutta :)
  Aurinkoista juhannusviikkoa sinne teillekin <3

  VastaaPoista
 4. Ihanaa Ananasta! Pinkki on mun lemppariväri, joten hieman puolueellisena sanon, että pinkki näyttää paremmalta! :D Meilläkin olis käyttöä moiselle liinalle, taidanpa tästä mennä netin syövereitä selailemaan...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivottavasti löytyy :) Siellä niitä ihania juttuja on netti pullollaan...

   Poista

Kiva kun jätät viestiä!