sunnuntai 9. kesäkuuta 2013

Keittiöstä...

Päivänä eräänä järkkäilin keittiön kaappeja. Oikeastaan on vain kaksi kaappia, jotka ovat olleet epäjärkässä ja niitä pistin vähän siistimmäksi. Vuosi sitten muuttaessamme, onnistuin sijoittamaan kaikki astiat oikeisiin paikkoihin (järkevästi), eikä niitä ole kummemmiin tarvinnut uudellenjärjestää. 
Meillä oli suunniteltu uunin ylle mikro. No mikro siinä nököttikin kaksi kuukautta ilman, että pistokekaan oli seinässä. Otettiin se sitten pois - ei ole käyttöä mikrolle tässä huushollissa.  Mikron paikalla on herkkuastia (tuo vihreä), Arabian vati on kirppislöytö neljällä eurolla. Tarjottimet ja leikkuulaudat sekä teekannut. 



Yhdestä yläkaapista "löysin" myös nämä. Tai kyllähän minä tiesin, että näitä on tullut jemmailtua, mutta ne oli jotenkin jäänyt sinne. Kaikki ovat kirppislöytöjä. Harmi vaan, että ovat oven takana piilossa, mutta ei näille kyllä oikein käyttöä ole, vaikka kauniita ovatkin! Juhlissa näitä voisi käyttää, mutta kovin vähän on tullut juhlia järjestettyä... Näköjään on kaksi ihan samanlaistakin, toisessa vaan pieni vika. 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva kun jätät viestiä!