keskiviikko 19. kesäkuuta 2013

Keskikesän juhlaa

Nyt se alkaa, valoisin aika vuodesta. Kaksi ystävää. Tunteneet toisensa aina.
Toinen saunan raikkaana, toinen lenkistä väsyneenä.
Vattulimpparia.  

Juuri tänään luin aamulehden artikkelin koirista ja lapsista. Siinä oli asiaakin. 
Koira on kuitenkin eläin ja eläin on aina arvaamaton, se ei ole ihminen.
Toisaalta, ihminenkin joskus erittäin arvaamaton.
Linkki lukemisen arvoiseen tekstiin tässä.

2 kommenttia:

 1. Ihana kuva! Tilaa hengittää :)
  Itseä välillä arveluttaa, kun puikkasen kauppaan ja koira jää kotiin, että mitä K&naapurinmuksut keksii. Ettei vaan sattus mitään. Olen yrittäny tolkuttaa, ett silloin Nanski jätetään rauhaan, vaan niin oli eilenkin agilityrata noussu pihaan, ett saarna jatkukoon.
  Leppoisaa juhannusta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Peppis! Kyllä sen aika pian huomaa, miten koira lasten kanssa käyttäytyy. Ja silloinhan kilttikin koira muuttuu agressiiviseksi kun se pelkää tai kokee olevansa jotenkin uhattuna. Agilityrata kuulostaa hauskalta ja koirakin varmasti tykkää siitä leikistä :)
   Bosse on aina tykännyt lapsista ja se on niihin tottunut, mutta pari vuotta sitten ex-naapurin 5 v. poika ihan ilkeyttään löi sitä ja toisti sen vielä kiellosta huolimatta niin kyllä alko B näyttään sille nulikalle hampaita.
   Ja olen tuolle omallekin toitottanut, että vaikka kuinka on koiralikkoja niin vieraita koiria ei voi ilman valvontaa ja lupaa lähestyä, koska ei ikinä tiedä! Jos esim. koira ei kerta kaikkiaan ole lasten kanssa ollut tekemisissä, niin se ei välttämättä ymmärrä, että mikä tuollainen on joka tulee noin reippaasti "iholle".

   Poista

Kiva kun jätät viestiä!