keskiviikko 31. heinäkuuta 2013

Keskeneräistä

Täällä ei näytä valmistuvan mitään. Kaikkia varmaan kiinnostaa keskeneräiset työt? Tai sitten nämä antavat voimaa siinä mielessä, ettei täällä kellään mitään valmista tunnu tulevan :D


1. Projekti nr UNO, mummotilkuista peitto, ei perhana tunnu valmistuvan koskaan. (Mietin jo eilen, että jos ihan pikkusen tekisin tästä sittenkin pienemmän...Huijaan itseäni täällä ihan täysillä)


2. Projekti nr 2, Baktus huivi. HUPSISTA, löyty päivänä eräänä yhdestä kopiopaperilaatikosta. 


3. Projekti nro 3: Kirjoneulelapaset. Tein talvella yhtenä viikonloppuna näin pitkälle, puuttuu peukut ja toisesta pikkusen. Jäi sitten marinoitumaan laatikkoon... Erittän esimerkillistä toimintaa!8 kommenttia:

 1. :D yritä nyt saada talveksi vaikka nuo kauniit lapaset valmiiksi...:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No hitto kun nekin on mulle liian isot :D Tarttee antaa jollekin joululahjaks :D (jos saa valmiiks!)

   Poista
 2. Niin tutta että :) Mulla ollu sukat kesken jonkun aikaa ja koko ajan tekis mieli alottaa huivia tai sukkia tai lapasia....

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eiks olekin Inkku kamalaa, että olkoon vaikka kuinka monta tuotosta kesken, niin silti haluaa aloittaa uutta :D Niin tyypillistä!

   Poista
 3. Meiltä löyty kummasti myös noita keskeneräisiä juttuja... toisaalta joskus on kiva löytää joku unohtunut työ ja inspiraation iskiessä tehdä se valmiiksi...siis jos se inspiraatio iskee =D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No parastahan on just se, jos löytää jotain kivaa kätköistä ja oikeen innolla sitä jatkaa :) Niin kävi mulla vähän tuon baktuksen kanssa nyt, mutta kun pari riviä tein, niin into taas lopahti (se on niin tylsää kudottavaa!)

   Poista
 4. Ei sitä tiedä jos vaikka syksyn tullessa iskis neuloosi ja tulis hirveä hinku saada nämä valmiiksi. Mulla taas lojuu kankaat nurkissa ja osa jopa valmiiksi leikattuina, mutta kun ei huvittais yhtään. Inspistä odotellessa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä tässä hampaat irvessä yritän tuota mummoa saada tehtyä :) Ja olen ihan varma, että jokasyksyiseen tapaan, jossain vaiheessa tulee se villasukkakausi :)
   Tsemppiä sinnekin, se inspis iskee kun se iskee :D

   Poista

Kiva kun jätät viestiä!