perjantai 26. heinäkuuta 2013

Mietin, että...


* koska ruusu on liian kulahtanut nakattavaksi pois... Vaikka kuvassa näkyvä yksilö on jo aika nuupahtanut, siinä on silti jotain todella kaunista.
* miten tässä pääsee taas takaisin johonkin ruotuun, kun duunit reilun viikon päästä alkaa... (syö terveellisesti ja lopeta se valkkarin lipittäminen ja olis hyvä vähän enemmän lenkkeilläkin)
* miten ikinä selviän taas siitä (pitkästä) PIMEÄSTÄ syksystä/talvesta. Jos ei nytkään jaksa lähteä jumpalle / lenkille, niin miten silloin?!
* myynkö vai en yhden ison Muuramen systeemin. Se on niin kaunis (ja oli helvetin kallis), mutta kun sille ei ole täällä oikein käyttöä...
* miksi natisen koirankarvoista, kun ne on ihan itse hankittu.. Niitä on kaikkialla. Pahin on tää uusin mussukka, joka nukkuu mun viekussa (tiedän, ihan kamalaa!) Talvella tuollainen lämpöpatteri kyljessä on ihan jees, mutta kesäkuumalla hieman kuuma(hko).
* miksi tää ihana asunto ei sittenkään tunnu ihan niin kodilta kun oletin sen tuntuvan... Mielessä on jo ihan kamalia suunnitelmia (spank me!)
* miksi en voi lakata pöytäliinojen ostoa (etenkin Marimekon kankaita, thanks to nettikirppikset) ?
(yritin tehdä kollaasin, mutta eihän se onnistunut)
Laitan siis yksitellen kuvan niistä MM pöytäliinoista, jotka on tullu kuvattua. Muitakin on, mutten löytänyt kuvia. Huh.

^Festivo^

^Satula^

^Tantsu^

^en muista tätä^

^Ananas^

^Ananas^

^Kissanminttu^

^Ruusupuu^


JA KIITOS ED.VIESTIIN KOMMENTOINEILLE <3


6 kommenttia:

 1. Aivan ihania pöytäliinoja! ja hyviä pohdintoja. elämä on. Mua kauhistuttaa kun enää 5 viikkoa lomaa ja sitten alkaa arki (jolloin meiltä pitää muka ehtiä 5 eri osoitteeseen kahdeksaksi) äitiyslomailu saattaa toki vääristää vähän perspektiiviä, mutta apua, siis ihan kohta jo loma loppuu! ja miten muka mä ikinä selviän siitä arjesta ja töissäkäymisestä..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Taina! Ja voe helvata, meneeks teillä kaikki lapset eri paikkoihin!? Miljoonat tsempit sinne! En keksi muuta lohdutuksen sanaa, kun että kyllä rutiinit siinäkin tulee, ihan varmasti! Ja pari vuotta kun eteen päin niin sitte jo helpottaa kun mukelot on kaikki koulussa.. Ei kyllä varmaan nyt paljoa lohduta! Ja mieti sitä karseeta dollarikasaa, missä kylvette kun ootte molemmat duunissa :) hehe.

   Poista
 2. Kyllä ihmisellä liinoja pitää olla! Ei hätää, kunhan säilytystilaa on. Sitä paitsi liinat menee nätisti kaappiinkin.

  Mitä kauheuksia sä ny suunnittelet? Joku pikku remppa vai? ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sanopa muuta Eve, koristetyynynpäällisiä ja liinoja (+pari peltipurkkia), siinä ne on tyytyväisen muijan eväät!
   Mää ny mitään suunnittele, mutta jos lotossa voittais niin järvenrantatontti vois olla kova sana :D

   Poista
  2. Jaa nii semmonen. Joo määki si, ku voitetaan. Kai se Suomessa on pidettävä joku torppa. Mut meille tulee niin iso linna Italiaan, et sinne voi sit aina tulla valohoitoon.

   Poista
  3. Joo mää kyllä tiedän, että sulle on tulossa sellainen ( jos siis nalli napsahtaa), tullaan sitten sinne :) kaikenlaista tässä äijän kans puhuttu, mutta pistetään ne sen valkkarin piikkiin :D

   Poista

Kiva kun jätät viestiä!