keskiviikko 21. elokuuta 2013

Kaapiston uumenista osa I: Vanha valokuva


Siivosin tänään yhden kaapiston (koska se on myyty - sold !) ja sen uumenista löytyineistä aarteista saan aikaiseksi varmaan kymmenen postausta. Ensimmäisenä esittelen nämä pitkään etsimäni kuvat. Ostin kirpparilta jokunen vuosi takaperin pinkan vanhoja valokuvia (10 snt/kpl). Tulen aina jotenkin hirmu surulliseksi kun nään vanhoja valokuvia kaupan, tekisi mieli ostaa ne kaikki. Nytkin käytin ison tovin hyvää siivousaikaa näiden valokuvien katseluun... Tämä kollaasi ei kyllä anna kuvaa siitä, kuinka upeita kuvat ovat (oma kamerani on surkea ja taidot tietty kans).

Suosikkikuvaani en saanut oikein edes kuvattua tähän kollaasiin, koska tausta on liian vaalea ja asut liian mustat. Siinä kolme daamia on palttoissaan ja turkiskauluksissaan tullut studioon kuvattavaksi. Ketähän he ovat?


4 kommenttia:

 1. Ihania kuvia! Miten ihmiset oli silloin ennen niin paljon kauniimpia?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No en ymmärrä itsekään! Ehkä silloin nähtiin enemmän vaivaa "valokuvaussessioon" ja linssit olivat pehmeämpiä :)

   Poista
 2. Ihania kuvia. Kuvakollaasista osui ensimmäisenä silmiini ylärivin kuva kolmesta naisesta. Onkohan ainakin yksi naisista sama kuin suosikkikuvassasi? Joka tapauksessa aloin heti miettiä kolmen naisen suhdetta toisiinsa - sukulaisia, sisaruksi, ystäviä, saman kylän tyttöjä vai mikä heitä yhdistää. Mielenkiintoista olisi kuulla, kuinka elämä on heitä kuljettanut ja millainen kuva heistä olisi saatu esim 20 vuoden kuluttua tästä meidän näkemästä kuvasta. Onko elämän ilot ja surut ja se, miten onnea on kullekin jaettu, tuonut naisia läheisimmiksi vai kuljettanut täysin eri suuntiin. Päivi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan samoja juttuja oon miettinyt Päivi :)

   Poista

Kiva kun jätät viestiä!