tiistai 13. elokuuta 2013

valmis peittoValmistuihan se jämälankapeitto... Jämä ja jämä, jouduin ostamaan 6 (KUUSI!) kerää valkoista lankaa tuohon. Muut värit on toki jämiä ja niitä jäikin vielä. Tunnelma on aika kevyt nyt, tosin yllättävän nopeaan peitto valmistui (noin 4 kk silloin tällöin, useasti silloin), edellistähän (tuo tuolinkarmilla notkuva) taisin tehdä miltei pari vuotta.  Uudesta tuli aika tismalleen saman kokoinen, varsin passeli siis.   
Jälleen kerran langanpäättelyt tuottivat eniten tuskaa, mutta senhän jo tiesinkin...

Ps, tervetuloa mehtänemäntä :)


4 kommenttia:

 1. Wau, tulipa siitä tosi hieno!! Tykkään noista väreistä!
  Tosi ikävä juttu, että jouduitte luopua Bossesta. Jaksuja teille! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Pizzicato :) Värit ovat todella raikkaat vaikka aika sillisalaattia ovatkin (ja vailla mitään logiikkaa). Tuo lumenvalkoinen oli nappivalinta, koska se tavallaan kirkastaa koko peiton. Mun tekis mieli seuraavaksi kokeilla jotain harmaa / beigesävyistä, eli jolloin tuo reunus ja välit ovat jotain muuta kun valkoista! Ennen vanhaahan näitä tehtiin tosi paljon mustasävyisinä / tummasävyisinä!
   Bosse on mielessä all the time, mutta kyllä tämä tästä!

   Poista
 2. Kaunis tuli peitosta! Ihanat röyhelöreunat tuli peittoon.
  Ja rutistus Bossen poismenosta. Niin surullista, vaan varmasti oikein teitte. Hali.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Peppi! Röyhelyreunat lopulta varmaan viidennellä yrittämällä sain mieleisekseni... Niistä piti tulla myös värikkäät, mutta sitten tein kumminkin valkoisella.
   Näin viime yönä ekan kerran B:sta unta, se oli ihan trimmattu ja hoikassa, hyvässä kunnossa. Ehkä sen on joku trimmannut ja reenauttanut tuolla jossain <3

   Poista

Kiva kun jätät viestiä!