maanantai 30. syyskuuta 2013

Haaste LauraltaUniikki -blogin Laura heitti minulle haasteen, jonka nappasin kovin mielellään! Vastaavia haasteita on on tullut aiemminkin, mutta on näitä niin mukava aina saada, kiitos Laura :)


Haasteen säännöt ovat seuraavanlaiset:
1. Kiitä antajaa ja linkitä bloggaaja, jolta haasteen sait
2. Vastaa annettuihin kysymyksiin
3. Keksi 11 uutta kysymystä, jotka haluat antaa seuraavalle
4. Valitse viisi blogia, joilla on alle 100 lukijaa ja kerro se heille jättämällä kommentti heidän blogiinsa.


NO TÄSSÄ TULOO MUN VASTAUKSET:

1. Kuinka innostuit käsitöistä?
Aikas varhaisessa vaiheessa, varmaan ala-asteella... Meillä oli lukiossakin käsitöitä (silloin harvinaista). Tein tokalla vanhojentanssipuvun (puku on muuten väriltään ja malliltaan juuri sellainen jonka voisin kuvitella nytkin tekeväni). Välillä oli (villit) opiskelijavuodet, jolloin ei paljoa sukkaa kudottu, mutta sanotaanko nyt about viimeiset viisi vuotta olen tehnyt aktiivisesti. Myös blogin merkitys on lisännyt paljon käsitöiden tekoa, sekä omat päivitykset että inspiraatiot muiden ihanista jutuista!

2.Kuinka usein teet käsitöitä?
Päivittäin... En osaa enää katsoa telkkua ilman jotain kudinta kädessäni. 

3. Vaaleat vai tummat värit?
Ehdottomasti vaaleat. Pastillit ovat mun jutska... Nyt vasta kudoin elämäni ensimmäistä kertaa mustalla, taannoisissa Noki -sukissa!

4.Oletko koskaan osallistunut neuletapaamisiin ym.?
En ole! Vois olla kyllä kiva :)

5. Minkä käsityön teit viimeksi?
Sukat :)

6. Mikä käsityö on juuri nyt kesken?
Voi niitä on monta... Ainakin yksi iso peittoprojekti, Baktushuivi, Hexacon peitto, yhdet tumput ja varmaan monta muuta.

7. Paksut vai ohuet langat?
Paksut. Hirvittää jo valmiiksi alkaa seuraavaksi tekemään niistä Roosa Nauha -langoista, jotka pitäisi kutoa 2,5 puikoilla...

8. Onnistunein ompelutyösi?
No jos oikein ompeluista on kyse niin varmaan joku kiva tilkkupeitto... Mutta kudonta/virkkaushommissa ehdottomasti molemmat isot mummonneliöpeittoni sekä myös ne pienemmät, jotka ovat kaikki olleet kovassa käytössä pienillä mussukoilla (ystävien lapsilla) ja yksi ihana omalla lapsella. Kaikki mummonneliöni löytyy täältä.

9.Kuinka monta käsityöblogia seuraat?
Aika montaa. En osaa sanoa tarkkaa määrää...

10. Teetkö mieluummin käsitöitä itselle vai muille?
Muille, ehdottomasti!

11. Kuinka montaa sukkaa olet neulonut tämän vuoden aikana?
Varmaan noin 10 paria.


Olen jakanut tämän tyylisen jo aiemminkin, joten tylsänä jätän tähän. Ja totta puhuakseni on kovin vähä blogi enää alle 100 jäsenen (muka??). Mua oikein harmittaa, vaikka kuinka yritän kivoja uusia tuttavuuksia metsästää, en löydä!! Kun on vuosia täällä blogistaniassa pyörinyt, niin väkisinkin törmäilee samoihin blogeihin. Toisaalta tälläinen tunnustuksen antaminen alle sadan lukijan blogille on ihan mahtava juttu, koska juuri täten löytää uusia blogeja. Kommentoidaan ja laitetaan toisillemme linkkejä ja vinkkejä kivoihin uusii tuttavuuksiin!!! Mulle saa ainakin vinkata uusia kivoja,pienempiä blogeja koko ajan :) Olen viime aikoina siivoillut tuota blogilistaakin siihen malliin, että sinne olisi kyllä tilaa uusille, omaperäisille ja pienemmille blogeille!

Tähän vielä pistän kuvan meidän uusimmasta lampusta. Yllättäen, pyytämättä ja bonuksena tuli tuo upea valoilmiö kattoon! 


2 kommenttia:

 1. Teeppä mullekki yhet sukat, värillä ei oo väliä :)

  T:Hansu

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No toki teen Hansunen :) onko noin 39 koko passeli...?

   Poista

Kiva kun jätät viestiä!