keskiviikko 4. syyskuuta 2013

Kuistin kohennus

Siitä lähtien kun muutimme tänne (reilu vuosi sitten), olen haaveillut kuistille "integroidusta" kenkätelineestä. Olin päässäni sen suunnitellut ja toteutus vastasi hyvin sitä, mitä mulla oli mielessä! Toteutuksesta vastasi tietysti oma mies... Haluaisin sanoa, että kaikki materiaali oli omasta takaa (raxan ylijäämiä), mutta kyllä se niin on, että kaikki muu haettiin kaupasta paitsi nuo koristelistat pielissä (löytyy meidän oven karmeissa) sekä tuo istuinlevy (osa meidän vanhaa työpöytää). Kehikon jälkeen penkki on kauttaaltaan tuota seinissäkin olevaa seinäpanelia (jonka toinen puoli on maalattu valkoiseksi) ja kenkien tasot on jotain rimaa (joka sekin maalattiin).
Hartain toiveeni siis on, että kengät pysyvät katkossa tuossa lootassa nätissä järkässä (toiveajattelua?).

Ja tästähän siis lähdettiin...


Kuvasin vielä varoiksi meidän kesäverhot, koska en muista, että ne olisin esitellyt...? Vaihdoin kyllä ne jo huhtikuussa ja kohta ne lähtee takaisin kaappiin. Nämähän olivat Laura Ashleyn kankaasta tehdyt ja kankaan löysin aikoinaan erittäin edullisesti *yllätys,yllätys* kirppikseltä.
 Kauniit talviverhot mulla kyllä olisi tuolla pestynä ja valmiit tositoimiin, mutta olen myös hamstrannut kangasta, josta saisi myös kivat... Ans kattoo, saanko aikaiseksi (propably not). Olisi nimittäin keittiökin verhoitettavana!


2 kommenttia:

  1. Todella kaunis ja kolmen lapsen äidin näkökulmasta suorastaan kadehdittavan toimivan näköinen! Hyvin suunniteltu!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Marsa :) Musta tuntuu, että kaksi aikuista + lapsi saa tän kuistin jo niin sekaisiin välillä kenkineen, etten uskalla edes ajatella, minkälaista se olisi kolmen lapsen kanssa!

      Poista

Kiva kun jätät viestiä!