lauantai 14. syyskuuta 2013

Kun halvalla sain....


Jos aamulla jättäneessä sukkapostauksessa kertoo, että yrittää päästä vanhoista langanlopuista eroon tekemällä raitasukkia, niin on hieman noloa yhden maissa päivällä julistaa ostaneensa kirpputorilta pussillisen langanjämiä... No, tekevälle sattuu, oli niin ihanat värit nyt tyrkyllä. Sanottakoon muuten, etten ole koskaan omistanut mustaa lankaa! Pikkusen vajaa 300gr Seitsemää Veljestä maksoi 5 eur. Mikä väricombo!

*********

Historiasta kiinnostuneena muijana, oli pakko ottaa tämä UKK:n Pöydässä kirja 50 sentillä mukaan. Pikavilaisulla näytti olevan ihan mielenkiintoista kerrontaa matkoista ja olihan Kekkonen kova metsämies, paljon on siis riistareseptejä tässä kirjassa! Meillä kun likipitäen kaikki liha on riistaa.


Kerrottakoon vielä sen verran, että löysin kirppikseltä systerille ihan mielettömän joululahjan, siis sanalla sanoen täydellisen... Esittelisin sen niin mielellään, mutta kun se kikkarapäinen pikkumarakatti voi lukea tätä (mitä nyt matkustelulta, töiltään ja bailaamiselta ehtii), niin en uskalla! Tuli hjuva fiilis siitä löydöstä!!

2 kommenttia:

  1. Kylläpä teit hyvät löydöt! Ja miten käy kaikki langat hyvin yhteen. Raitasukkia vaa tekemään :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihanat värit! Aloitin jo, mutta edelleenkään en osannut mustaa laittaa ja se nyt harmittaa :(

      Poista

Kiva kun jätät viestiä!