sunnuntai 29. syyskuuta 2013

N niinku Nipsu


Osallistuin kesällä Pikku-ketun Puuhamaan Pepin "Anna hyvä kiertää" -haasteeseen, jossa kaikkien osallistujien on myös itse laitettava hyvä kiertämään.  Loppu viikosta tuli ihana paketti, kiitos PEPPI!!
Itse myöskin siis olisin ollut valmis laittamaan hyvän kiertämään, mutta kukaan ei haastetta napannut itselleen (postaus tässä) :( 


Me lähdetään nyt pikkumurusen kanssa kylille rahaa hassaamaan, sitä kun on kertynyt jo niin paljon taskunpohjille... Not. 

9 kommenttia:

 1. No höh. Kuinka tuollainen postaus on jäänyt huomaamatta :O . Olisin kyllä ollut haasteessa muuten mukana (ja taas niin uskottavaa, mutta oikeesti tarkoitan sitä). Aivan ihanat tekeleet olet saanut vastaanottaa <3.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä sä vielä voit osallistua :)

   Poista
  2. no tää osallistuis sitte siihen... iiiiiik mihin tuli luvauduttua?

   Poista
  3. .. niin ja jään innolla odottelemaan sinun ylläriäsi <3 . Eikö se niin mennyt? :)

   Poista
  4. No kiva! Juuri näin :) pistähän yhteystietosi, gmail löytyy tuosta sivusta! Tovi voipi kestää, mutta yritän olla nopsa ja näpsä

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Kiitos Irmastiina :) tykkään hirmusti itsekin!

   Poista
 3. No Hello! Melkein jo alkoi paniikki iskeä, etten saa mitään tehdyksi ja kuukaudet kuluu. Piti rykästä ennen joulukiireitä. Kaikenlaista mielessä liikkui mitä teen ja vähän jo aloitin muita juttuja, vaan ei onnistunut ihan niinku piti.. Ajattelin, että kassi olis turvallinen valinta, niille monesti löytyy käyttöä. Sinäkin ku semmonen neulojavirkkaajavirtuoosi oot :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kassi on aina paikallaan ja niin ihanan tyylikäs vielä :) avainnauhakin tuli heti käyttöön kun pari viikkoa sit levis mun vanha nauha! Kiitos vielä Peppi, oli ihana ylläri!

   Poista

Kiva kun jätät viestiä!