maanantai 28. lokakuuta 2013

Koukussa - hooked !Ei pysty siivoon, ei pysty lenkkeileen, jumppaan ei ehdi. Ai mitä mulle? No tuossahan se yllä.
Mä rrrrakastan kaikkia BBC:n pukudraamoja ja muita vastaavia (leffoja + sarjoja). Siksi ihmetys on ollut suuri, kun kaikki kohisee Downton Abbeyn neljännen tuotantokauden jaksoista ja minä en ollut nähnyt minkään tuotantokauden jaksoista ensimmäistäkään. Ennen perjantaita. 

Ystävät on onneksi näitä tilanteita varten. Sain lainaksi kolme ensimmäistä tuotantokautta ja olen totaalisen koukussa. Kaksi ensimmäistä kautta kahlattu läpi (vielä englanniksi, koska näissä ei ole ollut suomenkielistä tekstitystä!) ja kolmas huutelee jo nimeäni. Mietin jo tosissani johonkin fanikerhoon liittymistä...

Onkohan mulla sillä puolella kohtalotovereita?!

4 kommenttia:

 1. Aah, Downton Abbey, mitä parhautta! Oon kyllä vähän kateellinen että sulla on vielä koko ihanuus edessä. :D Onneks alkoi se uus tuotantokausi niin on mitä odottaa, ihan paras sarja!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä! En pysty käsittään, miten tämä on mennyt multa förbi!! No, onneksi nyt otan vahingon takas ja katson vielä kolmannen boxin ja alan seuraan "livenä" telkusta :)

   Poista
 2. Ihana sarja! Joo, oon katsonut uskollisesti kaikki kaudet (vissiin yks tai kaks jaksoa jäänyt katsomatta) mutta harkitsen vakavasti ostavani noi kaudet dvd:nä itelleni. Välillä tulee missattua Ylen kanavilta ihania ohjelmia/uutuuksia, kun ne ei vyöry silmille missään kadunvarressa, toisin kuin esim. maikkarin, nelosen ja niiden "sisarkanavien" hömppäsarjat.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nää on just niitä sarjoja, joita voi katsoo uudelleen ja uudelleen! Toki aina hyvä on pitää välissä vuosi-pari taukoa :) Saman olen huomannut noista missatuista Ylen ohjelmista. Monta historiallista dokkaria olen löytänyt kun vahingossa Areenasta. Muutenkin käytän Areenaa tosi paljon, se on hyvä!

   Poista

Kiva kun jätät viestiä!