tiistai 26. marraskuuta 2013

Helpot synttärikutsut

Meillä vietetään kohta lapsen 5v synttäreitä kaverisynttäreiden merkeissä. Hävettää tunnustaa, että mietin jo hetken kutsun lähettämistä tekstiviestitse... Mutta otin itseäni niskasta kiinni ja 20 minuuttia siinä meni kun oli idea valmiina! Hyödynsin lahjapaperi- ja laatikkoaskarteluista jääneet pienet paperinsoirot ja -palaset ja tein synttärikakut, jonka päällä on 5 kynttilää :) Näitä voisi tehdä valmiiksi ihan onnittelukorteiksikin, materiaalia kyllä löytyy.


6 kommenttia:

 1. Aikas hauskat!
  Sinänsä ei tekstiviestkutsussa mitään pahaa ole. Itseasiassa meillä on koulussa ollut vähän tapetilla nämä kutsuasiat ja vähän ohjattu siihen suuntaan, ett kutsun vois lähettää myös tekstarina. LÄhinnä siksi, etteivät ne joita ei kutsuta pahoittais niin mieltään. Että siitä ei ainakaan sit tartte huolta kantaa :)
  Mutta mukavia synttärijärjestelyjä sinne!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä pointti! Ehkä toi todella tulee ajankohtaiseksi sit kun muru kouluun menee, nyt kun voi vielä kortin sujauttaa loksuun :) Nytkin oli kotona tiukka keskustelu siitä ketä kutsutaan koska minä olin vähän sitä vastaan että koko päikkyryhmä kutsutaan :)
   Iloa loppuviikkoon, jaksaa, jaksaa...

   Poista
 2. Aivan ihanat ja hempeät kortit!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Micu, pidän itsekin että tuli tosi kivat (ja tosi helpolla, saman vois toteuttaa esim. teipillä!)

   Poista

Kiva kun jätät viestiä!