perjantai 27. joulukuuta 2013

Joululahjoja

HEPSKUKKUU!

Ja ihanaa loppuvuotta kaikille!

Olen ollut totaalisen ruuhkautunut ennen joulua, kaikki käsityöt vei niin paljon aikaa sekä toki myös joulunalusaika kaikkine paketointineen ja korttiaskarteluineen. Tein monille tuttaville, hoitotädeille ja lahjojen bonuksiksi kortteja, joita ei ehtinyt edes kuvaamaan... 

Nyt on jo korkea aika alkaa purkamaan ruuhkaa, mitä blogissa voipi esitelllä, joten tässä on round one :)

Sarjassamme vuoden  upeimmat kirppislöydöt!

Muistanette varmaan edellisevuoden parhaan kirppislöydön, kälylle kaffekupit. Nyt läheni ko. kälyn lahja samanmoista euforiaa - kirppikseltä löytyi elokuussa samat lautaset, joita käly keräilee ja joista tuli ihana lounas taannoin. 3 kpl uudenveroisia (kullituksetkin täysin tikissä!) lautasia á 5,50 eur kpl. 
I was so happy!

Systeri aina ihailee meidän saksanhirveä (metsästäjä hakenut Skotlannin nummilta!) ja olisi kuulemma erittäin onnellinen jos seuraavalta reissulta tarttuisi myös siskon (lapsen kummitädin) haaviin jonkinmoinen saalis. No, ei tarvinnut mennä tämän systerin kun 16 km. kirppikselle heinäkuussa kun löytyi poronsarvet siskon makuun, 15 eur hintaan! Sarvet ovat vanhat (hieman jo tummuneet päistä) ja niissä oli nolo tausta. Mies haki metsästyskaupasta kauriin taustalevyn ja sarvista tuli entistä ehommat!JATKOA SEURAA KÄSITÖIDEN MERKEISSÄ!

2 kommenttia:

  1. Ihanat ruusut <3 sekä lautasissa että maljakossa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Marsa :) puhumatta pöytäliinan ruusuista!! Saaja oli onnellinen ja se tekee antajan onnelliseksi :)

      Poista

Kiva kun jätät viestiä!