torstai 16. tammikuuta 2014

Kirppikseltä

Enpä olekaan hetkeen postaanut kirppislöytöjä, vaikka niitä joka viikko jonkin verran tulee jonkun verran ostettua... Yritin haalia kaikki esittelemättä jääneet helmet :) Nythän minulla on itselläni kirpparipöytä parisen viikkoa, joten hyvin on taas kaapeissa tilaa uudelle! 
Mielessä olisi parikin tilkkuprojektia, jotka pitäisi saada alulle, olen siis hamstrannut hieman kankaita. Nämä yllä olevat ovat siis kaikki Kontista, sellaiseta tuunausnurkasta, jossa paloilla on kilohinta (4 eur kilo). Nämä maksoivat siis yhteensä 2,20 eur eli aikas edukkaasti päästiin (tuo pallokas on kyllä trikoota, siitä saisi hauskat pipat mulle ja lapselle!).


Itselle löytyi myös pari paitaa, molemmat 3 eur kpl. Olen kovasti tykästynyt Stadiumin Race Marine -mallistoon, joten oli kiva löytää tuo trikoopaita. Lisäksi ihan perus musta neuletakki oli löytö, koska edellinen vastaava (kirppikseltä muuten sekin!) on jo hieman nyppyyntynyt ja laitoin sen Viipurikeräykseen. 


1. KESÄMEKKO ITSELLE 3 eur
2. NIKE (TREENI)HUPPARI OHUEHKOA MATSKUA 3,50 eur 
3. MURULLE H&M TUNIKA 1 eur
4. MURULLE AAMU/KYLPYTAKKI 4 eur
5. KAUNIIT VANHAT PELLAVAISET KEITTIÖPYYHKEET 1  eur (yhteensä)
6. PIRTSAKAN VÄRINEN TILDA -KANKAINEN 2M KAPPA 10 eur
7. LAPSEN SÄNKYYN KAUNIS, TIKATTU PÄIVÄPEITTO 4 eur

2 kommenttia:

  1. Moikka moi!
    Mulla on pöytä kirppiksellä nyt kans ekaa viikkoa ..ei kovin hyvin mee kaupaksi =P No, josko se siitä vielä ottais loppukirin :)
    Mukavaa viikonloppua!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No moi!!
      Ja kiitos samoin :)
      Mulla menny ihmeen kivasti - tosin mulla oli aika paljon tavaraa ha pistin sellaiset hinnat, ettei tarvi takas tuoda!

      Poista

Kiva kun jätät viestiä!