keskiviikko 22. tammikuuta 2014

Pilkkuja!

Ensinnäkin kiitos teille ihanat ihmiset arvontapostauksen kommenteista, niitä on ollut niin kiva lukea! Ihan jokaisesta vastauksesta on tullut hymy huulille ja hyvä mieli :) Vastailen kommentteihin vielä viikonlopun aikana! Pari uutta kirjautunutta on tullut eilisen jälkeen, Mari L. tunnusti lukeneensa jo pidempään ja klaara jätti kanssa viestiä, tervetuloa molemmat! 
Arvontaan on vielä hyvää aikaa osallistua, joten käykää jättämässä viestiä!

*******
Mutta tämän postauksen aihe on pilkut ja kirpparilöydöt! Kolme kesämekkoa mulle ja kertakaikkisen ihana vakosamettitakki murulle, takki on kuin karamelli! 

4 eur

4 eur

3,5 eur

5 eur8 kommenttia:

 1. Aivan ihana tuo sininen sifonkinen mekko ja sopii chardonnay-lasin kanssa kesäterassille kuin nyrkki silmään :D Sinivalkoisiin pilkkuihin ja raitoihin ei vaan koskaan voi kyllästyä. Päivi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt puhut Päivi vähän, mutta asiaa! Tuo on todella kaunis.
   Paitsi että se oli näistä ainoa, joka oli aavistuksen tiukkanafti :) Mutta hätä ei ole tämän näköinen - kesäkuussa oon aika timanttisessa kunnossa, youll see!

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Kiitos Katja!
   Tykkään kanssa - kivat värit ja söpöt pilkut :)

   Poista
 3. Mistä sä näitä löytöjä aina teet ja miks mä en ikinä löydä mitään!? :) Kyllä näissä kelpaa kesähelteillä viilettää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jonnan kirppikseltä Lietsusta on nää kaikki :) On kyllä käyny säkä, nuo mekot oli kaikki samasta pöydästä! Kesää odotellessa :)

   Poista
 4. Hei tosi kivat löydöt! Mä olen viime aikoina myös löytänyt tosi kivasti ihania vaatteita ja se jos mikä kyllä lämmittää sydäntä <3 Kyllä noilla kelpaa kesästä nautiskella! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mahtavaa Sini!
   Mäkin oon löytänyt viime aikoina paljon :) täällä -25, tarvis 50 astetta enemmän kun nää mekot tulee käyttöön :)

   Poista

Kiva kun jätät viestiä!