lauantai 18. tammikuuta 2014

Vintagelankaa Norjasta asti

Tuossa ennen joulua sain erittäin mieluisan paketin ystävältäni, joka on jo jokunen vuosi sitten muuttanut Norjaan. Tellestä on aiemminkin puhuttu tässä blogissa, mm villasukkien ja Kerkko Koskisen muodossa. Paketissa oli Pura Lopezin kenkälaatikko, luultavasti tämä erittäin tyylikäs ystäväni oli ostanut jotkut ylikalliit korkkarit. Ja mitä paketista löytyikään! Neljä kerää (joo, kuvassa vain kolme koska yksi kerä on jo tuotannossa) vanhaa 7-veljestä! Kuka muistaa tuon vyötteen :) ? Näistä on aikoinaan koulun kässätunnilla Telle meinannut tehdä villapaidan. Eihän se valkoinen palmikkoneule koskaan valmistunut, mutta langat ovat kulkeutuneet asunnosta ja maasta toiseen. Lankojen lopullinen sijoituspaikka on nyt täällä. Tai voihan näistä osa lentää vielä postipojan matkassa Norjaan - uudessa muodossa vain...?
Näiden lisäksi sain ihanan lehden ja tiskirätin liittyen Norjan kuningashuoneeseen. Ei kuitenkaan vielä Haakon mangneettia! Sitä oon kinunnu kohta kolme vuotta. 
"Ei niitä kuule valmisteta, oon kyllä etsinyt" -Telle


Ihanat kukat ostin eilen.
11 kommenttia:

 1. Ihan ylläripylläriasia...Ja minullekin noita maariankelloja, onneksi auto lämmityksessä että pääsen kauppaan. Pakkasta vajjaat -25, hih :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hui, onpa siellä kylmä!!
   Olen monesti männäviikolla kiittänyt luojaa lohkolämmittimestä :)
   Nuo kellot on niin kauniit, toivottavasti kestävät kauan!

   Poista
 2. Ihania kukkia <3 Ja tosi upeat kirppislöydöt tuolla alemmassa postauksessa. En olekkaan käynyt kirpparilla pitkään aikaan. Pieni kipinä kyllä nyt iski ;) Jään odottelemaan mitä seiskaveikoista syntynee :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti Kipa!
   Itsekin olen tyytyväinen viimeaikojen löytöihin :)

   Poista
 3. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 4. No mä muistan ton vyötteen, mutta olin unohtanut. Aika jännä miten tollaset unohtuu, sitä van silmä tottuu kaikkiin uusiin juttuihin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Muistin tuon kans heti kun näin - tuli oikein flashbackit!
   Mutta ihan täysin olin tämän kyllä unohtanu muuten :)

   Poista
 5. Kiva juttu :) Nuo kukat ovat kyllä kauniita, herkkiä. Täytyykin lukea tuo edellinen postauksesi ja katsastaa kirpparilöydöt - jännää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kukat on kyllä ihanat, kiitos Marianna :)
   Ne on kestäneetkin tosi kivasti ja tekee koko ajan uutta kukkaa. Nyt on sellainen aika, ettei ole oikeen muuta ruukkukukkaa kun atsaleaa! Ja tietty tulppaanit.
   Katso ihmeessä löydöt - ne oli hyvät!

   Poista
 6. Jopas on tyylikäs lankarasia! Ja ihanat kukat, voi että!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No älä! Pyydän Telleä laittamaan mulle whats up -viestillä kuvan laatikon alkuperäisestä sisällöstä :)

   Poista

Kiva kun jätät viestiä!