tiistai 11. maaliskuuta 2014

Hyvä kiertää!

Blogistaniassa on omalla kohdallani hyvä kiertänyt. Olen sekä ollut hyvän antajana, että nyt myös saajana! Voi vitsit, kun tuli hyvät fiilikset (molemmista) !!

Tarina alkaa siitä, kun joku kk sitten huomasin Jotain Sinistä blogin Sinillä olevan samanlainen Arabian lautanen, joita olin juuri kehnolla menestyksellä yrittänyt myydä kirpuilla. Otin Siniin yhteyttä siltä istuamalta ja tarjosin kuutta lautasta postien hinnalla (sattui olemaan vielä smart -tarjous = 4 eur postipaketti). Sini ihastui ikihyviksi ja oli onnellinen uusien lautasten omistaja! Hänen postauksensa löydät täältä, klik. Tarina päätyi siis onnellisesti kaikkien osalta; Sini (jonka blogi on muuten kertakaikkisen kaunis, käy katsomassa!) arvosti lahjaa ja minä olin onnellinen kun nuo kauniit lautaset saivat uuden, niitä arvostavan kodin. Terkkuja Sini!

No, oman osani sain viikko-pari sitten kun Sara Saran Verstaalta otti yhteyttä nähtyään tilkkupeittopostaukseni ja ilmoitti lahjoittavansa minulle kankaita tilkkutöihin. Olin ihan että ihanaa!  Saran edellinen, käsityöpainotteinen blogi oli aikoinaan yksi ensimmäisiä blogeja, joita aloin seuraamaan ja hänen innoittamanaan tein siskolleni mummonneliöpeiton, jonka esi-isä oli Saran aikoinaan tekemä tivolipeitto :)  Terkkuja Sara!

Nää tilkut tuloo niin käyttöön! 6 kommenttia:

 1. Kiitoa kiitoksista, Nipsu! Hauskaa tilkkuilua ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Sara! Ensimmäiset palat on jo saksittu :)

   Poista
 2. Aivan mahtavaa! Näin se vaan menee :) Hyvä kiertää <3 Mulla samanlaisia kokemuksia muutenkin. (joo tää lautasjuttu oli kyllä tosi iso sellainen!). Esim vuosi sitten laitoin tosi paljon vaatteita vaihtoon. Annoin siskolleni ja ystävilleni ja kirppikselle. Jonkin ajan päästä aloin löytämään kirppiksiltä tosi paljon eurolla ja parilla kivoja vaatteita itselleni. Nykyään tosi mielelläni annan pois tavaraa ja varsinkin tarpeeseen. Jostain sitä itselle aina kertyy. Itsasiassa just ennen tätä lautasjuttua olin myynyt kirppiksellä astioitani ja myin jopa suoraan astiakaapin käyttöastioitani (ehkä rahan tarpeessa vai vaihtelunhalua? :D )

  Ihanaa viikkoa sulle ja kaikenlaista hyvää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi Sini, mäkin oon nyt niin löytäny ihania vaatteita kirpuilta, että oon varmaan entisessä elämässä antanut tyllihameeni kiertoon :)
   Kiva kun lautaset lämmittävät ja jatketaan samaan malliin nyt kun ollaan oikein vauhtiin päästy <3

   Poista

Kiva kun jätät viestiä!