maanantai 28. huhtikuuta 2014

Nipsulainen äitiyspakkaus ystävälle

Hyvä ystäväni sai kolmannen poikansa jokin aika sitten. Koska tuoreen mussukan sukupuolta ei tiedetty etukäteen, en uskaltanut lähteä värien kanssa kovinkaan villiksi. Harmaa - valkoinen on kaunis ja raikas. Harmaa lanka on Dropsin Limaa ja valkoinen Seitsemää veljestä. Helmineulosta alusta loppuun, ja tyytyväinen olen todellakin - kaunis tuli! Junasukat tein vielä jalkoja lämmittämään. 
Olin aiemmin virkannut isoveljille nämä.
Sydänpupuli on kirppisostos, joku on tehnyt sydämiä myyntiin ja pyysi niistä 1,50 eur. Surku! Noista olisi voinut pyytää moninkertaisesti, pupukin on tikattu käsin tuohon... No, uskon ja toivon, että tämä pupunen pysyy matkassa pitkään.


6 kommenttia:

 1. Herttainen vauvalahja, harmoninen värikokonaisuus. Kiva löytö tuo sydänpupu, mutta hinta on kyllä huiman alhainen! Ei paljoa työlle jää hintaa. Olen tehnyt tuollaisen samanlaisen sydänpupun itse, ja tuolla 1,5e hinnalla en lähtisi myymään niitä. Tosin en tiedä, minkä verran kirppiksillä menee itsetehdyt tuotteet ja millä hinnoilla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Melkein hävetti ostaa sitä sydäntä :(
   Ja totta on tuokin, ettei itsetehdystä saisi pyytä kirpuilla oikein mitään - ei jengi osta! En tiedä, olisiko myyjäisissä sitten hieman eri meno... Mutta jos esim. villasukkia ajatellaan niin kyllä niitä näkee myytävän ihan liian edukkaasti. Ja ne mun vauvanpeitot taitaa jäädä myymättä kaikki (nyt kirpulla), vaikka hinta on 20-25 eur ja laadukkaista kankaista tehty...

   Poista
 2. Aivan ihana <3
  Hauskaa vappua sinulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Micu - pidän itsekin tuota onnistuneenä kässätyönä :D
   Ja samoin!

   Poista
 3. Onpa ihana setti! Ja muuten yksinkertainen ja kaunis idea peittoon! Itse olen etsinyt ja pähkäillyt kivaa peitto-ohjetta, mutta nyt huomaan että ei sen tarvitse aina olla monimutkaista, kiitos ideasta =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Hanna Riikka! Ja kiva kun sait idean, tämä helmineulos on kaunista isommallakin pinnalla, ja reunan pitsinhän voi tehdä sitten vaikka minkälaisen (ja värisen!).

   Poista

Kiva kun jätät viestiä!