keskiviikko 23. heinäkuuta 2014

Finito

 
Lomanjälkeistä elämää tässä yritetään parhaimman mukaan taplata eteenpäin...
Miten voikaan aina tuntua kaikki 4 viikon kesäloman jälkeen niin tylsältä ja ihan siis suomeksi sanottuna paskalta? Olenko ainoa, joka suorastaan semisti masentuu kun loma loppuu?  Tuntuu, ettei elämässä ole mitään kivaa enää ikinä (vaikka kyllähän tässä kaikenlaista muksaa on tulossa).
 
En lukenut kesälomalla ensimmäistäkään kirjaa (vaikka olin monta hommannutkin), työpäivien jälkeen ma&ti iltoina luin yhteen menoon erään aivan mieletttömän kirjan! Lupaan seuraavaksi postata siitä.
 
Onnea lomalaisille - superhyvää lommoo niille, joilla se vielä on edessä! Ja mitäs te muut...? Ootte kuitenkin superlevänneitä ja supertehokkaita työntekijöitä... En kestä.
 
Ps. Mitäs pidätte mun 3 eur kirpparikorviksista?
 

8 kommenttia:

 1. Takaan, ettet ole ainoa jota loman loppuminen masentaa...taitaa olla harvassa ne ihmiset, jotka onnesta hihkuvat, kun loma loppuu..:)) Ihanat korvikset!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No onhan se varmaan niin :) tuntuu lohduttomalta, että kunnon loma on taas vuoden päästä! Ja kiitos, korvikset oli paras löytö for ages!

   Poista
 2. Tosi söpöt korvikset;) Ja kyllähän se tosiaan potuttaa, kun loma sitten jossain vaiheessa loppuu. Et varmasti ole ainut. Mitä olisikaan elää ja lillua tällaisessa vapauden tunteessa jatkuvasti.... Tsemppiä!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) toisaalta, jos aina olis lomaa niin eihän se miltään tuntuis! Nyt taas tämä kolmen päivän viikonloppu on oikeaa luksusta työviikon jälkeen :)

   Poista
 3. Jotenkin musta tulee lomalla aina laiska ja saamaton vätys. Sitten mua alkaa ärsyttää se laiskuus ja se, etten saa mitään aikaiseksi. Sitten rupean aina laskemaan päiviä, kuinka monta päivää on enää lomaa jäljellä ja kuinka monta päivää aikaa saada sitä ja tätä valmiiksi. Ihme työleirejä minäkin lomistani teen. Mutta jotenkin sitä sitten töiden alkaessa reipastuu ja saa paljon enemmän aikaiseksi. Varmaan se on se tietty päivärytmi, jonka tarvitsen saadakseni jotain aikaiseksi...

  Mutta hei, vaikka loma loppuu, niin kesä ei tähän lopu! :) Sillä ajatuksella haluan ainakin itseäni lohduttaa, että ei se pimeä ja kylmä talvi ihan kuitenkaan nurkan takana ole. Vielä riittää lämpöä ja aurinkoa! Ja syksyssä (johon on vielä aikaa!!) on myös omat hyvät puolensa. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Puhut kyllä Saara asiaa! Lomalla todellakin laiskistuu :D En edes jumppaan päässyt, kun taas töissä käydessä sinne yritän säännöllisesti mennä!
   Ja minä olen myös siinä onnellisessa asiassa, että pidän syksystä, talvista ja jopa hieman pimeistä illoista! Toiset kun nuupahtaa tyystin siinä vaiheessa kun "kaamos" iskee :D

   Poista
 4. No hei oikeesti - eikait kukaan kävisi töissä jos ei olisi rahan takia pakko!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No luulis kyllä, ettei kukaan :D
   Itse kuulun yllämainittuun kategoriaan, mutta tiedän jopa muutaman henkilön, jotka oikeasti rakastavat duuniaan ja tekevät sitä oikein mielellään... Se on minusta äärimmäisen kadehdittavaa!

   Poista

Kiva kun jätät viestiä!