lauantai 20. syyskuuta 2014

Rakkain

Viime kesänä ennen meidän Italianmatkaa, löysin Stockan alennusrekistä Molo kidsin Sammakkoprinssi -mekon (tai ei se varmaan oikeasti sen niminen ole, mutta siksi sen ristimme). Mekko oli koko kesän suosikki ja kertakaikkisen ihana! Olen kirpparilla törmännyt näihin Molon vaatteisiin ja ne ovat olleet todella nukkaisia. Pelkäsinkin, että tälle käy samoin parissa pesussa, mutta todella hyvänä pysyi, vaikka pyöri koneessa monesti viikossa.

Tässä lapsi Lago di Ortan upeissa maisemissa.

Niinpä mun oli ihan pakko ostaa nämä kaksi mekkoa kun niihin netin syövereissä törmäsin. Minun mittapuullani kamalan kalliita (n. 54 eur kpl), mutta koska lapseni kulkee miltei 100% kirppisvaatteissa, raskin nämä ostaa. 


Kun nyt tässä aiheessa ollaan, esittelen vielä eskarilaisen eilisen discoasun. Kutosluokka keräsi rahaa leiriä varten ja eskarilaisetkin pääsivät discoileen. Voi vitsit, kun olin itsekin innoissani! Oli niin mahtavaa käkertää tukkaa ja laittaa ihanat vaatteet... Ja sinne meni mielestäni maailman kaunein tyttö ja se oli jotenkin niin liikuttavaa, että meinas mulle tulla ihan itku sen kaiken jännityksen, odotuksen ja laittautumisen jälkeen kun toinen istui autossa täydessä tällingissä.
2 kommenttia:

 1. Kauniita mekkosia oletkin hankkinut! Tuohon vaatemerkkiin en olekaan ennen törmännyt, mutta alanpas katsella vähän sillä silmällä :)
  Oi, voin kuvitella herkistymisesi, sillä itselle olisi käynyt aivan samoin. Ihana äitiys ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Katsasta ihmeessä, Molon vaatteet ovat persoonallisia, mutta himpun verran tyyriitä (riippuu lompsasta tietty ;) )
   Äitiys on ihaninta, raastavaa mutta niin palkitsevaa. Varsinkin kun on ainokainen matkalla - siitä täytyy ottaa kaikki irti <3

   Poista

Kiva kun jätät viestiä!