tiistai 9. syyskuuta 2014

Rose mist ja jämäseiskat!

J-sana on tähän aikaan vuodesta vielä suorastaan laiton, mutta täytyy kyllä sanoa, että olen alkanut jo pienenpienet valmistelut - jottei vaan tulisi sitä viimehetken paniikkia... En tosin vanno, että näistä kummatkaan pysyvät omissa kaapeissa siihen asti. Kaunein lanka on mielestäni ehdottomasti tuo Dropsin Long Print ja siis nimenomaan tuo rose mist -sävy. Kakkosen puikoilla vaan on kova tikuttaminen tälläiselle kärsimättömälle luonteelle, mutta lopputulos palkitsee! Valkoinen osa on Roosa-nauhan sukkalankaa. Novitan langoista tehdyt raitaiset ovat mallia jämä, mutta aika kivat. Raidatkaan eivät ole ihan identtiset kun yksi lanka pääsi loppumaan, mutta eihän se haittaa lain!


10 kommenttia:

 1. Ihania sukkia! Kyllä olet ollut taas ahkera :) . Jämiä täälläkin yritetään kuluttaa, mutta jäävät tekeleet vallan postaamatta. Kiva kun sielläkin on joulu mielessä.. eihän siihen ole kuin reilut kolme kk aikaa! Hui , tässähän voi tulla vielä kiirus. ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Kipanen :) Kyllähän tää aika tässä menee niin vauhdilla, että kohta on jo TipTap ja muut hässäkät :D Mihin muuten katosi elokuu? En kutonut kesällä yhtään (ei kertakaikkiaan huvittanut) ja nyt taas en mitään muuta tekiskään!
   Iloa loppuviikkoon!

   Poista
 2. Kivat sukat. Rose mist on kaunis ja sopii hyvin valkoisen kaveriksi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Enya! Hamstrasin lankaa monta kerää viime keväänä, enkä oikein osaa tehdä siitä muuta kun sukkia. Jokin myssykin olisi ihana!

   Poista
 3. Kauniit! Kohtahan se on noille sesonki! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Taina! Sesonki alkaa kyllä ihan näillä näppäimillä :D Toki toisilla on sesonki ympäri vuoden. Äiti kävi eilen kylässä ja vei jo yhdet sukat :)

   Poista
 4. Noi rose mist sävyt on kyllä täydelliset! Mahtavaa olis jos olisin minäkin noin ajoissa tuon j-asian kanssa, mutta ihan vaiheessa vasta. Neulotuttaa kyllä minuakin nyt ihan mahdottomasti! Se on se syksy :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eiks olekin! Siis niin nätti... Se on muuten NIIN TOTTA, että kun syksy tulee niin alkaa neuloosi, vaikka koko kesänä ei olis voinut markkaakaan kiinnostaa... Käytetään nyt hyväksi, sitä ei koskaan tiedä milloin tämä tyssää kun kananlento :)

   Poista

Kiva kun jätät viestiä!