lauantai 11. lokakuuta 2014

Tantsua


Ilma on harmaa kuin lonkero ja siitä se idea sitten lähti...
Keräsin aikoinaan peltipurkkeja. Ne on nyt 90 prosenttisesti myyty, mutta nyt näköjään keräilen näitä tyynynpäällisiä (kuten on vissiin tullut aiemminkin ilmoitettua). 
Nettikirpulta ostin joskus tätä mu-va sävyistä Tantsua, se oli ennen ollut pöytäliinana ja siinä oli pikkuisen jos jonkinmoista läikkää. Vein sen kesällä ompelijalle ja pyysin tekemään niin monta tyynynpäällistä kuin mahdollista, läikät kiertäen. Siitä tuli kaksi tuollaista pitkulaista ja kaksi 40cm x 40cm päällistä. 
Tässä kuussa ostin (nettikirpulta) kaksi tehdasvalmisteista, harmaasävyistä Tantsu -päällistä ja passaa kyllä oikein kivasti tämän entisen pöytäliinan kanssa ja vielä harmaaseen soffaan. Pieni väripilkku oli pakko jättää olkkariin ja sinne siis hieman Marimekon Kissanminttua tyynyliinan muodossa tuon tuolin piristeeksi. 




Kirjastoon tuli siis nämä pikkutyynyt. Kaverinaan kirppikseltä ostetut Indiskan pellavapäälliset. Ovat muuten olleet erihyvät nämä Indiskan tyynyliinat, paljon pesty ja paranee vain...


Kirjahyllyäkin järkkäilin jokin aika sitten. Kirjoja on tullut ostettua taas paljon lisää ja lisäksi järkkäsin alahyllylle tilan pala- ja muille peleille, meillä kun pelataan tämän tämä jotakin. Dorakin otti osaa yksi ilta, kun söi Pocahontasin kantapään ja puolet jalkapöydästä (yksi pala 100 palan pelistä). Sekin halusi osallistua ilmeisesti... Kyllä tuli iso itku, koska palapeli on meidän mielestä pilalla, jos yksi pala puuttuu.  Se oli 2 euron kirppisostos se palapeli, mutta kyllä söi meitä muiduja rotan lailla se homma. 

Ps. Anteeksi kuvien huono laatu! Kamerassa on ilmeisesti joku asetus tai namiska viturallaan, enkä osaa sitä korjata. Täytyy kysästä joltain ekspertiltä....



6 kommenttia:

  1. Tyynyjä ei voi olla missään tallouvessa liikaa...Oikein on teillä raikkaan ja kauniin näköstä, pittääpä minullakin vaihtaa huomenna harmaa päällinen soffaan raitasen tilalle :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei voikaan Lovviisa :) Kiva kun nykyään näihin soffiin on eri päällisiä - tuo mukavaa vaihtelua! Aurinkoisia syyspäiviä!

      Poista
  2. Onpas nättiä tuo harmaasävyinen Tantsu. Ja käy niin hyvin teidän sisustukseen. Mulla on pala ruskea-vihreää. Kokeilin sitä verhoksi, olin ostanut pöytäliinaksi joskus alesta, mutta jotenkin liian tummalta tuntui ikkunaan. Nyt pähkäilen, josko niistä tulisi tyynynpäällisiä...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Tuija! Vois olla kuule viher-ruskea Tantsu oikein kiva tyynynpäällisinä :) Tykkään hirmusti Tantsusta ja myös Satulasta, joka on hyvin vastaavaa, mutta isolla kuviolla.
      Mukavaa viikkoa!

      Poista
  3. Kyllä tuli nätit tyynyt! Tantsu tuo mieleen ätini itse ompeleman hameen 70-luvun alusta. Se oli pitkä ja kapea, kaunis. Oikein kivalta näyttää teillä muutenkin ja eiköhän se taulukin tuohon seinälle löydy. Itse olen lähdössä Ikeaan kehysten ostoon.....Turusta kun tuli ostettua kehystettävää :) Hyvää viikonloppua!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kehuista Marianna! Oi, Turun kehystettävä sitten heti näytille :) Tämä Tantsu on todella sitö 60-70 lukua, tykkään siitä simona. Aloin muuten uuden MM projektin tällä viikolla, täytyy pistää esittelyyn, kunhan valmistuu!
      Kiitos samoin, olet sitten vielä Suomessa tai kotsassa jo :)

      Poista

Kiva kun jätät viestiä!