perjantai 28. marraskuuta 2014

SukkiaSukkiaSukkia

Viimeaikoina valmistuneita villasukkia...
Tuntuu, että sitä mukaa kun valmistuu niin ne häviää tuolta kaapista :) Aina tulee joku ystävä tai sukulainen kylään, jonka varpaita palelee. Hyvä niin, sillä heille näitä teenkin! Toki myös pukinkonttiin matkaa osa. Enkä suoraansanottuna nyt pysty olemaan tekemättäkään, kun yhden parin saan valmiiksi, on seuraava idea jo mielessä. Kaikki nämä on 7.veljestä, simppeleitä omia malleja. Raidoista en näköjään pääse eroon...
Tässä välillä olen jatkanut myös erästä ikuisuusprojektia (mummonneliöpeitto), se on aloitettu varmaan jo vuosi sitten. Välillä se neliöiden virkkuu vaan tökkii niin pahoin, ettei pysty jatkamaan. Mutta se hyvä puoli siinä tosiaan on, että sitä voi tehdä silloin kun siltä tuntuu! Jos  ihan totta puhutaan, niin mulla on kesken kaksi mummonneliöpeittoa, mutta ei siitä sen enempää... Esitellään joskus, ehkä :)Nämä olivat tilaussukat työkaverin ystävälle joulupakettiin, toiveena oli "jotain pinkkiä" ja 39 koko. En ehtinyt edes "jalkakuvaa" ottamaan.
Ja eihän tämäkään mennyt kuin Strömsössä... Tein ekaksi yhden sukan, tein toisen ja huomasin, että näähän on ihan eri kokoiset! Mulla oli jostain syystä puikot vaihtuneet toisessa sukassa pienempään ja oli ihan selkeästi eri kokoiset (tunteenpalolla kun tehdään, eihän niitä vertailla kun silmukkamäärä on sama) ja luultavasti kudontafiilis oli kireämpi! Ei siinä auttanut muu, kuin ottaa uusi (isompi) sukka puikoille. Nyt mulla odottaa yksi yksinäinen (pienempi) sukka parin valmistumista. Tuo pinkki lankakin loppui... Katsokaa ny:


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva kun jätät viestiä!