maanantai 10. marraskuuta 2014

Yösukkia

 
Minulla on kaapissa marinoitunut jo useamman vuoden Dropsin Baby Alpaca Silk lankaa, josta en ole tehnyt kuin pari Baktus hartiahuivia (esitelty täällä). Lanka on aivan ihanaa ja siitä tulisi esim. tosi kiva villatakki tms, mutta enhän minä sellaista osaa tehdä. Vauvanpeitonkin tuosta tikuttelisi, mutta ei lähipiiriin nyt ole (tietääkseni) ketään uusia mussukoita tuloillaan.
 
Niinpä menen siis tutun ja turvallisen kautta ja kudon näistä yösukkia! Kaksinkertaisella langalla ei ole niin tuskaista puikotusta, ihan perus 3,5 puikoilla näitä väsäilen. Pukinkonttiin ovat menossa. Näillähän ei saa kävellä lainkaan, koska menevät heti puhki, mutta juuri yökäyttöön ovat oikein passelit ja pehmeät.
 
Pikkuisen on vielä lankoja jälkellä ja näistä ajattelin koittaa tehdä (niin ikään pukinkonttiin) parit pipat. Saas nähdä onnistuuko - mulla kun noi pipat menee aina jotenkin päin peetä.




10 kommenttia:

  1. Ihania ranskanpastillivärejä! Sukat näyttää kyllä niin pehmoisilta ja lämpimiltä. Kyllä noilla varmasti tulee hyvät unet :) Tsemppiä pipotehtailuun!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Pizzicato - sähän sen sanoit; todellakin ranskanpastillisävyt :) Toivotaan, että saajat tykkäävät. Ja pipotehtailuun kaivataan tsemppiä, olen siinä ihan onneton...

      Poista
  2. Vastaukset
    1. Kiitos Katja, mahdollisimman hempukat ovatkin tässä tarkoitus tehdä :)

      Poista
  3. Juurikin passelin sävyistä yösukiksi nuo valitsemasi värit :). Ihania! Sinä olet tainnut tikuttaa hirmuisen määrän sukkia lahjaksi toisille. Ihailen! Itse kun en meinaa millään saada sukkavaihdetta päälle..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Kipa! Kieltämättä täällä tulee nyt kun liukuhihnalla tätä sukkaa... Noita lankojakin on sen verran siunaantunut kaappeihin, että syytä olisikin :) Onnea sen sukkavaihteen kanssa!

      Poista

Kiva kun jätät viestiä!