tiistai 16. joulukuuta 2014

Epäonnen askartelua

Tarkoituksena oli tehdä kortteja joulupukinpakettiin, mutta jotenkin nyt ei irronnut sitten lainkaan... Suurin syy epäonniselle askarteluhetkelle oli kuivuneet liimat. Mikään ei ole niin ärsyttävää kun sellaiseksi ylikuivaksi  möykyksi mennyt liimapuikko, se on niin tönkköä, että kiiltokuva hajoaa kun yrität "sivellä" (runnoa) sitä liimaa siihen... Kimalleliimatkin oli loppu. Ja näihin edellämainittuihin (liiman kuivumiseen ja kimalleliiman loppumiseen) syy johtaa sylttytehtaalle... Lapsi käynyt vähän kavereidensa kanssa askartelemassa ja tursottanut mun kimalleliimat sellaisiksi keoiksi ja jättänyt kaikki liimapuikot auki. Onhan se kiva, että askarrellaan, mutta kun hänelle on niitä omiakin (myönnetään - edullisempia) välineita on hankittu ja kun aina täytyis kysyä lupa, eikä mennä itsekseen sooloilemaan.
 
No, katsotaan joulun jälkeen sitten, enää ei ehdi. Nämä sain valmiiksi työllä, tuskalla ja kevyellä kiukulla....
 
 
 2 kommenttia:

 1. Tuttu tilanne ja just niin ärsyttävä. Inspiraatio iskee, mutta välineitä ei löydy tai sitten on juuri tuollaisia ongelmia. Kuvien kortit ovat ainakin suloisia - hauskaa iltaa sinne sinulle :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juuri näin Marianna! Ihana inspis, mutta ensimmäinen vastoinkäyminen niin naama on kuin sitruunaa syöneellä! Meni fiilinki todellakin, enkä osannut näistäkään korteista iloita... No kyllä tämä vielä iloksi muuttuu, nyt on kolme uutta liimatuubia :D
   Samoin sinne, mukavaa loppuviikkoa :)

   Poista

Kiva kun jätät viestiä!