lauantai 13. joulukuuta 2014

Ylläri Norjaan

Norjassa asuvalle ystävälle lähti pieni Suomi-paketti. Hän jokin aika sitten lähetti minulle kasan vaaleaa 7-veljestä, oli kuulemma yläasteella pitänyt siitä valmistua palmikkoneule, mutta kovin oli neuletta vähän saatu aikaiseksi. Minähän olen langasta jalostanut jo vaikka mitä, mm. nämä villasukat. 
Hän oli varsin onnellinen ylläripaketista, eikä ihme :) Nyt on syytä lähettää mulle jotain Haakon -aiheista tilpehööriä.

Täällä on yön aikana tullut lunta! Nyt kädet kyynärpäitä myöden ristiin, että lumi pysyisi....
6 kommenttia:

 1. Upea lahja, kerrassaan! Vai että lunta <3 Sitä meillekkin odotellaan..vaikka ihan pakkanen riittäis, niin ei joka paikka olis kuraa täynnä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Kipanen!
   Voi kun saisitte tekin some snow! Kaikki on paljon kauniimpaa ja valoisampaa... Ja ihan nollakeli täällä on, että sitä pakkasta kans sais vähän tulla!

   Poista
 2. Tuollainen paketti on varmasti kiva saada!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli kyllä saaja onnellinen ja kun se tuli täytenä yllätyksenä :)
   Vaikka hän ei Suomi-ikävästä ole puhunut, luulen, että tuo lieventää sitä, jos sellainen sattuisi nostamaan päätään... :)

   Poista
 3. Onpas kivat sukat! Luonnonvalkoinen on kyllä kaunis neuleissa. Varmasti tällaisesta paketista ilostuu! :) Sitä toivotaan täälläkin niin hartaasti, että tuo lumi nyt säilyis!

  VastaaPoista
 4. Kiitos :) Yhdistelen paljon valkoista / luonnonvalkoista neuleisiin ja nämä kun ovat ihan pesukoneessa pestäviä, niin ei ole väri niin arkakaan :) Vielä lunta mukavasti ainakin täällä maalla, ei tässä toki vielä hiihteleen voi alkaa, mutta kuitenkin ... :)

  VastaaPoista

Kiva kun jätät viestiä!