torstai 8. tammikuuta 2015

5 päivää / 5 komeaa miestä

Somessa (FB) nappasin itselleni oikein mieluisan haasteen. 5 päivää ja 5 komeaa miestä. Helppo nakki ajattelin, mieleen tuli heti kaks pomminvarmaa... Mutta, kun aloin sitten miettimään muita niin meinasi tulla tänka på! Lopulta maailmahan on pullollaan komeita miehiä, mutta mitkä olis just ne mun mielestä komeimmat viisi... Hylkäsin lopulta monta mielessäni pyörinyttä (paitsi ne kaksi pomminvarmaa) ja tulin tälläiseen tulokseen, mun TOP 5
 
 
 
DAY 1
JIM CAVIZIEL
 
Ätini kommentoi kuvaa: Silmät kyllä vähän kiertolaiset
 
 
 DAY 2
MADS MIKKELSSEN

Susanna kommentoi kuvaa: TYKKÄÄN
 
 
DAY 3
AL PACINO

Ville kommentoi kuvaa: ei pelkästää komea vaan karismaattinen
 
 
DAY 4
TUOMAS HOLOPAINEN

Tomi kommentoi kuvaa:
ohhoh, tää oli ylläriveto sun setissä. Kaikki muut olisin arvannut. Tollanen karvapää?

 
DAY 5
ROBERT REDFORD

Johanna kommentoi kuvaa:
Tätä me on odotettu! Sopisi munkin listalle, mutta taidanpa jättää pois, ettei mee tylsäksi
 
 
*******
 
Jos nyt hieman tarkennetaan näitä:
 
Jim tuli aikoinaan mun elämään (n. 24 vuotiaaana) Monte Christon Kreivin muodossa. Siitä lähtien olen hirmusti tykännyt! Kyllähän noi simmut voi olla vähän "kiertolaisen", mutta se tuo pelkästään plussaa. Äitylille vain terveiset!
 
Mads Mikkelssen on ihana tanskalainen karismakasa. Bondissakin pahista näytellyt, ei hälventänyt yhtään mun fanitusta. Viimeistään silloin kun näin tanskalaisen leffan "Liekki ja Sitruuna", olin täysin myyty. Huh!
 
10 vuotiaasta lähtien Al Pacino on kuulunut mun vakiosettiin. Silloin kun näin "Naisen Tuoksu" nimisen leffan ja etenkin sen TANGOKOHTAUKSEN olin ihan että nyt mennään, hellurei vaan. Olen varmasti nähnyt kaikki Alin leffat, toisista tykkään ja toisista en. Mutta on kyllä niin karismaattinen, että oksat pois ja pala latvustoa.
 
Nightwishin löysin aikoinaan mieheni myötä. Joskus ihan sen klassisen komeuden (kuka sen edes määrittelee, jokainen kai mielessään) lisäksi, mies voi olla erittäin viehättävä ja karismaattinen kun hänessä yhdistyy luovuus, lahjakkuus ja tässä tapauksessa suoranainen nerous. Tämän viiden setin ainoa kotimainen.
 
And then last one, RR my favourite of all times.... The last one needs no words!
 

 
 
 


2 kommenttia:

 1. Juu-u, Jim olisi minunkin listalla. Lisäksi ainakin Bradley --> http://www.hollywire.com/2013/01/hot-guy-friday-birthday-boy-bradley-cooper-kicks-2013

  :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jim on kyllä aikamoinen! Ja Bradleykin on oikein kiva, katsottiin just uuden vuoden jälkeen "Kaamea kankkunen" (he,he :) ) ja siinä oli tää Bradley.

   Poista

Kiva kun jätät viestiä!