maanantai 2. helmikuuta 2015

Kesä keikkuen tulevi!No mitäs mitäs!
Täällä vaan kevättä, kesää ja terassikelejä odotellaan kuohu kylmässä!
Ostin paikalliselta nettikirpulta oikein kivan, Ikean rottinkisen lepotuolin 35 eurolla (uudenveroisesta lepotuolista pyydettiin 50 eur, mutta kovana kauppamuijana tinkasin 35 euroon). Oikein on kuulkaas kiva istua! Vielä kun kelit olisivat kohdillaan, niin tunnelma olisi vieläkin nohevampi.

Kuvan kuoharilla (Castellblanc Cava) on special place in my heart. Meillä on työmaalla perjantaipulloarvonta. Euron panoksella voi voittaa perjantaisin menovettä. Meitä osallistujia on viikoittain 7-9 kpl ja eihän tuolla nyt vuosikertaviinejä ostella, mutta oikein lämmittää mieltä kun nalli napsahtaa omalle kohdalle. No kävi tässä sitten niin, että meikäläinen nuoli näppejään 35 viikkoa putkeen! Uutena vuotenakin arvottiin kerralla kolme pulloa, enkä silloinkaan voittanut... Aloin jo vahvasti epäilemään vilunkia, minähän en ole perjantaisin töissä kun pullo arvotaan. Mutta työkamuni ovat kyllä kertakaikkisen herttaisia ihmisiä ja kovasti todistelivat, että kun ei nyt vaan ole sitä sun lappua sieltä kirjekuoresta nosteltu. Yllätys olikin aikamoinen, mallia JYMY, kun menin viikko sitten maanantaina töihin ja pöydällä nökötti tämä pinkki ihanuus. Tarkistin vielä, että eihän mulle tätä nyt säälistä "arvottu", mutta kuulemma ei. Madame Fortuna oli sitä mieltä, että kyllä Nipsullekin täytyy joskus voitto suoda. Ja voi pojat, kun mun tuli hyvä mieli!

Odotan vappuaattoa kun saan (toivottavasti) mun hyvän kippokaverin kylään. Hän on suuri Cavan ja Proseccon ystävä ja silloin me yhdessä nautimme tämän ja taputtelemme toisiamme selkään sekä pidämme pientä keskinäisen kehumisen kerhoa. 

Lapsi ja Dorakin tulivat katsomaan, että mitä se mami täällä lumisateessa pullon kanssa touhuaa :D

Ja vielä, ihanaa kun talvi on oikea talvi!

8 kommenttia:

 1. Ihana kesänootuskuva... Meinaakko että kuohuva vappuun säästyy, hih :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sitä on muutkin ihmetelleet, mutta pidän sitä kunnia-asiana, että tämä sinne säilyisi :D :D

   Poista
 2. Tämä kuva on aivan mainio :) Kuoharia ja aurinkotuoli - me like!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täytyy olla tarkkana kun porkkana täällä pohjolassa, sitten kun kesä kolkuttaa on mööpeleiden ja drinkkien oltava hyvin hollilla :D

   Poista
 3. Hih! Sait minut hymyilemään. Lepotuoli keskellä hankea ja rouva kera kuoharin, täydellinen yhdistelmä :-)
  Löysin tämän ihanan blogisi ihan äskettäin, tulin ja jäin. Tervetuloa vastavierailulle blogiini, jossa seikkaillaan muun muassa Turun saaristossa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä tässä kieltämättä kuohu kylmenee :) Kiitos Teija, tulen toki piipahtamaan!

   Poista
 4. Ai että, aivan mahtava kuva! Ja hei, onnittelut arpaonnesta! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Thanks dear Annukka! Kyllä sitä voittoa odotettiinkin :)

   Poista

Kiva kun jätät viestiä!