sunnuntai 15. helmikuuta 2015

Talviloma on kaput


Ollaan vietetty oikein mukava talviloma!
Olimme pari yötä SPA:ssa, ajeltiin isolle kirkolle Disney On Ice -showta katsomaan, halittiin ystävänpäivänä ja hiihdeltiin. Oltiin monta päivää ihan kotosalla ja on kyllä tuntunut lomalta. Ehdin tekemään pitkästä aikaa vähän kirppukierrosta ja mukaan tarttui pari kivaa juttua. 
Töihinkin pitää pikku hiljaa ilmoitella kesälomatoiveet, kyllähän se neljä viikkoa jo kummasti on mielessä. Jos tässä saisi vielä kolme viikkoa lomailla, ei ihmisellä olisi hätäpäivää! Maltan toki odotella kesäänkin. Seuraava välietappi on pääsiäinen, jossa pari ylimääräistä vapaata. Suunnitelmia sillekin jo on!
Pari isompaa kässäprojektiakin on loman aikana nytkähtäneet - jos ei nyt ihan valmiiksi niin paljon valmiimmaksi. Palaankin ehkä jo seuraavassa postauksessa blogin juurille eli MUMMONNELIÖPEITTOON :D

Voikaahan hyvin ja toivottakaa mulle tsempit, kun huomenna käyn työsähköpostin kimppuun!

6 kommenttia:

 1. Meillä talviloma on vasta alkanut ja hyvältä tuntuu :) Hiihtämiset jäävät väliin, mutta matkaa on luvassa. Ensi viikolla alkaa sitten meilläkin pääsiäisen odottelu :) Hyvää viikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanaa kun kaikki kiva on siellä vielä edessä! Onnea matkaanne ja tuliaispostausta odotellessa :)

   Poista
 2. Tsemppiä työviikkoon! Täällä vietetään kituviikkoa ennen ihanaista lomaa ENSI viikolla. Paitsi että työlomaa ollaan suunnittelemassa sillä ainakin multa alkaa hermo mennä; teknisestä tilasta puuttuu vain (?) laatoitus ja sitten saisi niin paljon tavaroita paikoilleen ja pääsisi oikeasti nauttimaan kodinhoitohuoneesta! Lomaillaan sitten myöhemmin keväällä...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Kyllä se tästä taas soljuu, kun maanantaista on selvitty ja nyt jo rutiineissa kiinni :) Työloma kuulostaa tutulta, niitä täälläkin on vietelty ja kesäloma meinaa mennä kokonaan niissä merkeissä. Tsempiä ja mukavaa lomanodotusta!

   Poista
 3. Äh miten tylsää, että loma meni! Mutta äkkiäkös se kesäloma sieltä tulee :) Kylläpä näyttääkin kivalta nuo tulppaanit ananasta vasten! Mullkin on jossain tuota turkoosia pala. Täytynee kaivaa esiin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toi turkoosi Ananas on NIIN KAUNIS ja jotenkin keväinen :) Tuo on sitä alkuperäistä 60-lukulaista kangasta, se on ollut ennen verho. Kyllä tämä aika menee niin huimaa vauhtia, että morjesta vaan ja kesä tulee!

   Poista

Kiva kun jätät viestiä!