sunnuntai 22. helmikuuta 2015

Uusi mummonneliöpeitto


Noin 2,5 vuotta sitten valmistui lapselle tämä edellinen peitto. Nyt se kuitenkin aina ajoin tuntui olevan hieman liian nafti, joten uusi oli tehtävä. Tai tämän uudenkin aloitin jo vuosi sitten, välissä oli monta muuttujaa ja varmaan puoli vuotta, etten edes muistanut koko tekelettä... Nyt kuitenkin loppuvuodesta otin uudelleen virkkuupuikolle ja valmishan siitä tuli! Lankana oli Dropsin Lima ja yhtä kerää lukuunottamatta, langat löytyivät omasta varastosta. Tuo viininpunainen tosin loppui ja käytin loppuvaiheessa yllättävän samansävyistä 7 veljeksen lankaa, jota niin ikään oli koko kerä kaapissa. Saaja on erittäin tyytyväinen ja tekijä myös!
Kyllähän tuo vanha peitto jo vähän pieneltä näyttääkin! Kaikki mummonneliövirkkaukset löytyvät täältä.

Ja nyt kun on vauhtiin päästy... Antaa mennä vaan! UUTTA PUKKAA ja niin ihanassa värissä, ettei ole tosikaan! Kerrankin teen peittoa, jossa kaikki neliöt ovat identtisiä. Lankavarastona toimii tämä epäonninen projekti...

Pikkumuru viettää hiihtolomaa ja lähti maaseudun rauhaan... Tuliaisiksi meni jotain eräälle äidille ja eräälle tyttärelle <3  Kenkälaatikossa tietysti. 


HYVÄÄ HIIHTOLOMAA 
KAIKILLE ONNEKKAILLE!
Tsempit teille, jotka ovat palaamassa kustannuspaikalle ja onnea teille, jotka vielä viettävät "kituviikkoa" ennen lomaa. Ja kaikille muille vain ihanaa, keväistä viikkoa!

10 kommenttia:

 1. Ihana peitto ja niin nätit värit! Ihailtavaa kärsivällisyyttä tuollaisen ison peiton koukuttaminen. Ei taitais onnistua mun pinnallani!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Pizzicato! Minä ja kärsivällisyys ei oikeastaan edes kuuluta samaan lauseeseen, mutta kun tätä voi aina jatkaa kun siltä tuntuu, ei tarvi muistella malleja/ohjeita. Vähän viikossa / paljon vuodessa! Värit ovat aika sattumankauppaa, mutta kivasti sopivat, vaikka tuota lilaa vierastinkin pitkään!

   Poista
 2. Vau , mikä peitto ja ihastuttava neitokainen! Ja uutta jo koukutetaan. Hyvä meininki siellä. :) Keväistä viikkoa myös sinulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Kipa :) Peiton omistaja oli oikein tyytyväinen ja oli kuulemma ihanan lämmin ja mikä tärkeitä, ei kutita yhtään :D :D

   Poista
 3. Ihana peitto, oletpa ollut ahkera, peitollinen isöäidinneliöitä on melkoinen saavutus. Iloa viikkoon!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Thanks Piupau :) Välillä neliöt valmistuu kuin itsestään ja välillä on ihan tervanjuontia... Olenkin aina välillä päätellyt valmistuneita neliöitä, välillä yhdistellyt ja välillä tehnyt uusia, pysyy edes pieni mielenkiinto silloin kun ei oikeasti nappaa!

   Poista
 4. Soma peitto, ihanat värit ja tyytyväisen näköinen käyttäjä :) Meillä se loma nyt sitten päättyi ja arkeen on astuttava pääsiäistä odotellen. Oikein hyvää lomaa sinne teille :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Marianna! Luinkin teidän matkakuulumiset :) Tervetuloa arkeen, pääsiäinen on ihan just!

   Poista
 5. Wow, miten kaunis peitto!!!
  Valoisaa tiistaita sulle!♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Micu ja samoin sinulle! Tosin tampereen keskustassa näkyy olevan kaikki sävyt vaaleanharmaasta - mustaan valloillaan :) Mutta kyllä se aurinkokin sieltä tulossa on!

   Poista

Kiva kun jätät viestiä!