lauantai 7. maaliskuuta 2015

Kivaa kirppikseltä!


Kuten on aiemminkin tullut täällä mainittua, pidän ihan hirmusti MoloKidsin vaatteista lapsella. Niin upeita printtejä ja erittäin miellyttävää trikoota. Niinpä hypinkin riemusta, kun kirpparilla tuli nämä vastaan juuri oikeassa koossa; kiva kesämekko ja samaa kuosia paita. Molemmat olivat 15 eur kpl, mutta uutena nämä ovat myös aikas hintavia ja nämä olivat erinomaisessa kunnossa, joten pidin löytöäni oikein onnistuneena!

Tämä aamutakki ei varsinaisesti ole kirppislöytö, mutta alelöytö Ratkiriemusta. Lapsi kun on viimeiset kaksi kylpytakkia mennyt kirppislöydöissä (erittäin kivoissa sellaisissa!) niin raskin sitten vähän panostaa uuteen aamutakkiin. On kyllä söpöläinen kun saunan jälkeen rentoutuu tälläisessä....


Itselleni löysin ihan uudenveroisen Vilan juhlamekon 4,5 eur. Mielettömän upea päällä ja tänään taitaa ollakin sellainen tilaisuus, johon vedän tämän ylleni! Kunhan vain keksisin tuohon jonkun yläosan....

*********
Ja sitten vielä löydöt SPR:n Kontista. Yleensä Kontissa on kovinkin hintatietoista hinnoittelua, mikä sinänsä on ihan jees kun ajattelee koko homman toimivan goodwillin hyväksi. Joskus kuitenkin sattuu niin, ettei syystä tai toisesta hinnoittelija ole tajunnut hinnoittelemansa tuotteen arvoa. 
Nämä löydöt ovat alkuvuodelta. Kaksi Muuramen hyväkuntoista modulia, ovellinen 8 eur ja oveton 4 eur. Paikkaahan minulla näille ei ole, mutta on samaa sarjaa, kun mitä täältä jo löytyykin, eli eiköhän näille jossain vaiheessa jotain keksi! Ovat molemmat sokkelilla, joten on varmaan entisessä kodissa ollut TV-tasona. 
Toinen löytö oli Riedelin Vinum Cognac Hennessy konjakkilasit (ovh parille 59,90), kaksi lasia lähti eurolla. Tässä on nyt vain se juttu, että täytyyhän näitä ostaa lisää, jotta saan setin kasaan :)

PS. Tervetuloa Marika :)

2 kommenttia:

  1. Ja mä vaan kadehdin näitä kirpparijuttuja!!! Pitäisiköhän itse avata tänne jokin kirppari - jos vaikka saisi nämä norskit innostumaan? Aivan ihania löytöjä ja tuo hame...aah :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Täällä kyllä tuo kirppishomma elää uskomatonta kukoistusta!! Löydän paljon sieltä vaatetta itselle ja lapselle. Norjassa ei taida olla kirppiksiä tosiaankaan, ainakin Oslossa asuva ystävätär niin sanoi. Antiikkikauppoja kyllä, mutta ei varsinaisesti kirppiksiä... Hame oli lauantaina great succes :)

      Poista

Kiva kun jätät viestiä!