maanantai 13. huhtikuuta 2015

Kirppispostaus!

Pitkin talvea ja kevättä on tarttunut kirppikseltä vaatetta... Uusin aarreaittani tuntuu olevan lähistölle tullut Fida. Siellä on todella siistiä vaatetta, kivasti sävyttäin järjestetty. Näiden hintoja en tarkalleen muista, mutta voin sanoa kalleimman (6 eur) olleen tuo Henry Lloydin paita. Muut ovat olleet 1-6 eur välillä.
 

1. Puuterin / vanhan roosan värinen tunika (Elloksen joku oma merkki)

2. Lindexin raitamekko, jo toinen kierrossa (edellinen XS kokoinen esitelty täällä) ! Pidin mekkoa koko viime kesän ja syksynkin ns. kotimekkona. Ilo oli suuri, kun löysin ihan saman koltun, tällä kertaa M koossa (ei ollut järin suurta eroa kyllä näiden kokojen välillä)

3. Gina Tricon musta trikootunika

4. Gina Tricon raitapaita (kovin antavalla kaula-aukolla...)

5. Onlyn sifonkinen toppi, tällä menty jo parit illanistujaiset ja yhdet hautajaiset.

6. Henry Lloydin paita. Hieman nafti - leveä raita ei tee missään nimessä hyvää muodoilleni.

7. Ikinä en ole omistanut mitään pääkalloon liittyvää (paitsi tuo oma olkapäiden välissä oleva), mutta nyt minulla on pääkallomekko (H&M). Tämä on ihan salettiin ensi kesän the kotimekko. Lasta aina vähän naurattaa, kun näkee tämän minun päälläni....

8. Täytekuva :)


**********

Ei mulla kuitenkaan NÄIN hienoja mekkosia ole... Viikonloppuna meillä oli valokuvaaja kuvailemassa ja lapselle valittiin sitten mekkoa. Näistä alla olevista muuten tuo kukkamekko (KINDERIT) on Kontista (3,5 eur). Pomp de Luxin beige mekkonen nettikirpulta (25 eur), vähän tyyrishän tuo oli, mutta olin metsästänyt tuota mallia jo tovin ja tässä oli vielä laput kiinni. Reunimmaiset mekot molemmat Lindexin ja oikein kaupasta kovalla rahalla ostetut.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva kun jätät viestiä!