lauantai 23. toukokuuta 2015

SYNTTÄRIYLLÄRI


Täällä todistin eilen oikein viimesenpäälle JÄNNITYSNÄYTELMÄÄ. Mies sanoi perjantai aamuna, että ole sitten klo 17.00 juhlatamineet päällä. Olin tosin jo hieman saanut ennakkovaroitusta torstai-iltana saunassa, kun kysyin lapselta, että varaanko hänelle perjantai-illaksi lastenhoitohuoneen jumpan ajaksi; "no ei se äiti oikein onnistu kun sulle on se ylläri" :)
No siinä meni päivä ihan harakoille, kun mietin, että mihin ihmeeseen tässä mennään... Rakastan ylläreitä, mutta niitä ei minulle aiemmin ole liioin tarjoiltu.  Ylläri olikin suuri, kun hyvän ystäväpariskunnan kanssa menimme upealle dinnerille ravintola Näsinneulaan. Vappuna ko. pariskunnan kanssa oli puhetta, että minä en ole siellä koskaan syönyt ja siitä se idea oli pojille kuulemma tullut. No nyt nautittiin pitkän kaavan mukaan jos jonkinmoista upeaa lautasta ja juomaa <3 Ja olihan meillä daameilla synttärit parin päivän erolla, joten syytäkin oli! Tuulen vuoksi nuppi kiersi vain puoli kiekkaa, mutta siinäkin tuli niin paljon rakasta ja niin tuttua Mansea nähtyä, että voi pojat! On varmaan aiemminkin tullut mainittua, että olen viimesen päälle Tampereen tyttöjä. Nyt toki asun  naapurikunnassa, mutta silti; I LOVE TRE!

Hauskaa on, että joka ikinen arkiaamu kesät talvet ajan tämän monumentin ohi. Siellä toki olen käynyt, mutten ravintelissa. Tässä pieni pikatieto tästä Tampereen maamerkistä:

Näsinneula on Tampereella näsijärven rannalla sijaitseva 168 metriä korkea näköalatorni. Itse torniosa on 134,5 metriä korkea. Näköalatasanteella ja pyörivällä ravintolaosalla varustettu torni kuuluu Särkänniemen huvialueeseen. Näsinneula on Suomen korkein rakennus ja Pohjoismaiden toiseksi korkein näköalatorni Tukholma kaknästornetin jälkeen. Kirkkaalla säällä näköalatasanteelta voi nähdä naapurikuntiin saakka, yli 20 kilometrin päähän.

Pikku lisätietoa Näsinneulasta löytyy täältä.

Itse ostin itselleni synttärilahjaksi Marimeko kesämekon (nettikirppis 30 eur), Marimekon Kaivo -kuoret kännykkään (nettikirppis 17 eur) sekä upean kesähatun (Kontti 3 eur).  Taas mennään TYYLILLÄ tulevaan kesään :) 


10 kommenttia:

 1. Onnea :) Ihanasti järkätty ylläri ja ihana toi sun tyttös - sentään piti yllärin yllärinä ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö ollut ihana :) Ja hänellä todellakin oli pidäteltävää ja minä tyypillisenä kaksosluonteena yritin hieman lypsää lisää... :D Voi toista, kun se oli niin mukana juonessa!

   Poista
 2. Ihana ylläri ja voi mitä herkkuja! Itsekään en oo käynyt siellä syömässä vaikka jopa yhden kesän olin töissäkin Särkässä. Ja synttärionnea kans :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Laura! Kyllä sinunkin täytyy Laura sinne päästä :) Kesän kuvausrumban jälkeen palkitset itsesi!

   Poista
 3. Onnea upealle mimmille! Kaunis kesäasu <3

  VastaaPoista
 4. Ah, ihana synttäriylläri! Olen ihan kade, mua ei tänä vuonna muistettu sen kummemin synttärinä! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No voi :( Nyt ripitystä muille ja toivotaan, että tilanne on ensi vuonna TÄYSIN ERI :D

   Poista

Kiva kun jätät viestiä!