maanantai 13. heinäkuuta 2015

Ensimmäinen lomapäivä = siivouspäivä


Niinhän siinä kävi, että sanat tuli syötyä ja petiin tupsahti uudet lakanat! En vain voinut sanoa näille EI. 
Eikä siinä mennyt kuin yksi punainen minuutti, kun tämä daami meni vähän päivätirsoille.

Tämä on ensimmäinen virallinen kesälomapäivä ja kahteen mennessä oli kolme koneellista pyykkiä pesty, kämppä imuroitu, lattiat pesty ja petivaatteet vaihdettu. Nyt on kiva aloitella loma! Tosin tässä taloudessa imuri ei saa huilata, kun mennään sisältä ulos ees taas aamusta iltaan.


Edellä mainittu sankari purjosi yksi yö tälle mun ihanalle matolle... Yritin pestä ja se vain leviää. Koiranomistajan arkea. Näyttää ihan kuin joku olisi kusaissut siihen.

Tontin ympäri kiertää iso perunapelto, se vihertää nyt todella kauniisti! Kuvassa oleva virkattu matto on ostettu paikalliselta nettikirpulta. Eräs rouva virkkaa niitä tilauksesta ja meidän yläkerran vessaan tuli tämä vaaleanpunainen herkku. Itse joskus yritin virkata tätä isoa ontelokudetta, eikä siitä tullut yhtään mitään... Onneksi toiset osaavat ja jaksavat!


2 kommenttia:

 1. Voi tuo ihana matto... Oletko kokeillut pesukiveä? Nykyisin mun luottopuhdistajat (kannattaa kokeilla kestääkö materiaali ennen suurempaa operaatiota) ovat ihmesieni ja pesukivi. Siis sellainen purkissa (Prismasta saa myös) oleva kova kivi/saippua jota hangataan märällä sudilla kunnes se vaahtoaa ja sitten ei kun pesemään ja huuhtelemaan!
  Meillä on pesty tänä sateisena ja kylmänä kesänä yksi pisuvahinkomatto (kukaan ei muistanut päästää Ottoa iltapisulle ennen nukkumaanmenoa ja eihän sen vanhan herran rakko kestänyt. Voi miten noloa miestä se oli!) ihan kylppärissä kun matonpesupaikalle ei yksinkertaisesti tarkene lähteä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos vinkistä! Täytyykin koittaa sitä kiveä. Olen nähnyt joskus jotain "universal stone" kiviä! Ja jos ei lähde, vien pesulaan. Vaikka onkin kirppismatto, niin harmittaa silti. Tykkään tästä matosta eniten koko huushollissa!
   Ja voi Ottoa, ihan itseänne saatte syyttää :) toinen on viimeiseen asti pinnannut jalat ristissä :)

   Poista

Kiva kun jätät viestiä!