perjantai 11. syyskuuta 2015

Kauniit Kauriit (taas)
En vain saa tarpeekseni Kauniista kauriista. Nyt minulla kyllä taitaa olla koko setti, koska on seinätaulu ja lakanat.  Olen pikku hiljaa haalinut nettikirppiksiltä näitä mukeja, välillä maksanut vähän enemmän ja välillä vähemmän (posteineen). Neljän mukin setin onnistuin ostamaan 65 eur sis. postit (halvimmat mukit), mutta olen minä yksittäisiäkin mukeja ostanut... Tätä tuotetta ei Marimekko ole muutamaan vuoteen (?) enää valmistanut ja aikas kovissa hinnoissa tuntuu liikkuvan. Kaiken kaikkiaan olen onnistunut ostamaan 9 mukia, joista kaksi olen antanut äidilleni möksälle kaffekupeiksi. 

Edelleen kyllä ostan, jos eteen tulee kohtuuhinnalla. 
Viimeisimmän mukikauppani kohdalla myyjä ehdotti, että olisi tarjotinkin kaupan. 50 eurolla sain sitten kaksi mukia ja tämän kauniin tarjottimen (posteineen). Eihän tämä ihan halvaksi ole tullut, mutku niin tykkään!

En usko, että tätä sarjaa on enää muuta valmistuotannossa valmistettu. Toki voin olla väärässä, joten vinkkaa minulle, jos vielä jotain tuotetta on :) Mukit ovat kovassa arkikäytössä, tarjottimen haluaisin johonkin seinälle esille, mutten ole vielä keksinyt paikkaa. 


HYVÄÄ VIIKONLOPPUA YSTÄVÄT! 

2 kommenttia:

Kiva kun jätät viestiä!