sunnuntai 6. syyskuuta 2015

Neuloosi nostaa päätään

Ensimmäinen pari uunista ulos!
Minulla on kesäisin aina puikot ja langat naftaliinissa, ei jostain syystä huvita eikä liioin kiinnosta. Syksyn tullen neuloosi kuitenkin nostaa päätään ja aloitin kepeästi lapsen villasukilla. Malli on hyvin perus ja lankana kaapin kätköistä Novitan Suomalaista Sukkalankaa. Tästä se taas lähtee - puikoilla on jopa kolmet sukat tällä hetkellä!
4 kommenttia:

 1. Ihanan väriset sukat!
  En minäkään tavallisesti kesällä neulo mutta sateinen alkukesä innosti aloittelemaan nämä syyshommat jo hyvissä ajoin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Tuija! Pidän kanssa sävyistä! Voi olla, että nämä menevät pukinkonttiin ja värinsä puolesta menevät poitsullekin :) Tuossa Sukkalanka -sarjassa on paljon kauniita, maanläheisiä värejä.

   Poista
 2. Kauniin väriset sukat! Neuloosia on joo havaittu täälläkin! Kesällä langat kiinnostaa kyllä virkkausmielessä. Siis muut, kuin villaiset. Mutta mikä siinä onkin, että syksyn tullen tulee ihan himo niihin villalankoihin ja kutimiin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Kai se on meillä jokin sisäänrakennettu ominaisuus :D Kaikki langatkin tuntuivat tuoreilta ja inspiroivilta, vaikka olivat lojuneet siellä laatikossa vuoden ja enemmänkin...!

   Poista

Kiva kun jätät viestiä!