maanantai 28. syyskuuta 2015

PdL lastenvaatekutsut


Perjantaina vietimme mukavan illan kylän daamien kanssa kodissani Pom de Lux -vaatekutsuilla. Itse en ole koskaan pitänyt lastenvaatekutsuja ja olen tainnut elämäni aikana olla kaksilla lastenvaatekutsuilla aiemmni (M&I). Nämä Me and I vaattteet eivät ikinä suuriin suosikkeihin ole kuulunut (paitsi aikuisten mallistosta on yhdet kotihousut olleet LOISTAVAT!), mutta nämä PdL vaatteet todella miellyttävät silmää. Olisin voinut ostaa kaikki vaatteet... Lopulta päädyin fleeceen, toppaliiviin ja arkityllimekkoon. Ihanat värit ovat tässä mallistossa!



Harmittaa, kun en siinä hässäkässä ehtinyt kuvailemaan illan tarjottavia. Tarjolla oli mm. pikkupitsoja, tomaatti-mozzarella salaattia, vihersalaattia, saaristolaisleipiä lohitäytteellä ja jälkkäriksi porkkanakakku. Aloitimme illan tietysti kuohuviinitarjoilulla ja viimeiset daamit lähtivätkin vasta aamuyöllä kolmen maissa... :)

Koristeena ympäri asuntoa ja tarjoilupöytää oli naapurin puskista napsitut syyshortensian oksat. Minun hortensiani tekivät about kaksi kukkaa, mutta naapurissa se puska on UPEA!



Tämän verran sain "tarjoiluja" kuvattua... 




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva kun jätät viestiä!