maanantai 12. lokakuuta 2015

Kiitokset naapuriin!Naapurin rouva on ollut tänä syksynä kultaakin kalliimpi. Hänen poikansa on lapseni kanssa samalla luokalla ja useaan otteeseen olen joutunut pyytämään häntä ottamaan minunkin lapseni iltiksestä samaan aikaan kun hakee omansa ja muutenkin lapsi on saanut siellä olla hoidossa.  Mies on aloittanut uusissa hommissa syksyllä ja tekee välillä pitkää päivää, joten tukiverkko kotikulmilla on tosi tärkeä.   
 
Halusin kiittää häntä jotenkin ja päätin tehdä villasukat. Valkkasin värit juuri häntä ajatellen ja osuin kuulemma nappiin! Kovasti tykkäsi sukista :)
 
Vaikka kudon koko ajan, tuntuu että lankaa vaan piisaa. Johtuisko siitä, että yritän käyttää jämiä loppuun, mutta usein käy niin, ettei ne jämät riitäkään ja joutuu ostaan uuden kerän, jotta sukat valmistuisi..? Teksis kyllä mieli tkutoa nyt jotain muuta kun sukkia. Mitähän se olis..?

5 kommenttia:

 1. Kiva kun olet taas ottanut sovituskuvat. Sukat tulee paremmin esiin. Ihanat nämäkin. Hienoa, että on tukiverkko joka auttaa. :). Koitahan tehdä vaikka joku huivi? Itse olen kyllästynyt sukkien tekoon. Tein niitä jossain vaiheessa tämän tästä enkä mitään muuta. Ähky siitä tuli. Joten ymmärrän hyvin sinua :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sinähän sen sanoit! Kaivoin naftaliinista illalla mun vanhan huivintekeleen :) Se on simppeliä ainaoikeaa, ettei voi edes sössiä missään kun en siihen koskenutkaan ainakaan vuoteen :D
   Sovituskuvat on must, siinä todellakin näkee sukan paremmin :)
   Aurinkoa Kipan viikkoon!

   Poista
 2. Suloiset sukat, voi vitsi sentään!

  VastaaPoista
 3. Oot sää vaan taitava. :)
  Kauniita iloisia syyspäiviä sinne poni-tytölle! :)

  VastaaPoista

Kiva kun jätät viestiä!