perjantai 2. lokakuuta 2015

Seuraavan terassikauden aleshoppailut
kaikki kuvat: Kodin1.com


Kodin1.com:ssa oli paljon kesäkalusteita -50%. Käytin tilaisuutta hyväkseni ja tilasin jotain jo ensi kesää silmälläpitäen... Onhan tämä nyt vähän turhauttavaa, kun ei näistä pääse vielä pitkään aikaan nauttimaan, mutta kyllä se seuraavakin kesä sieltä tulee ja pääasia on, että sain nämä puoleen hintaan.
********** 

Terassita puuttuu tyystin tuollainen säilytyslaatikko (josta taisin marista jo täällä), se sattui olemaan tarjouksessa ja maksoi nyt 50 eur. Sillä hintaa ei paljoa kannata alkaa lautaa ostamaan ja kaivella naulapyssyä esiin... Värikin miellytti silmää! Sinne olisi tarkoitus siis piilottaa mm. grillihiilet- ja lastut sekä kaikki muu ylimääräinen kama, mitä terassilla täytyy kuitenkin pitää..

Terassin 40 neliön laajennusosa oli kovin autio koko viime kesän (ts. täysin tyhjä kalujen puutteessa). Sinne ostin tuollaisen mäntyisen puutarhakeinun, se oli itse asiassa ajatuksissa jo viime kesänä, mutta kun ei ollut oikein varaa... Nyt puoleen hintaan keinu maksoi 150 eur (pehmusteet täytyykin sitten ostaa erikseen). Naapurin pariskunta puhui taannoin, että heillä olisi tyhjän panttina sellainen jonkintyyppinen valkoinen paviljonki varastossa, joka mahdollisesti liikenisi myyntiin. Se olisi tuolle laajennusosalle ihan täydellinen, joten toivottavasti se a)" tulee myyntiin" b) sopii tuohon tilaan. (Piude, nyt niitä kuvia mun inboxiin!)

Terassilla olevan valkoisen pirtinpöydän istuimiksi ostin 4 tälläistä rottinkituolia, 25 eur /kpl. Yritin mielessäni laskea, että tuolit ovat passelit pöydän kokoon nähden. Saa nähdä sitten kun tulevat :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva kun jätät viestiä!