perjantai 8. tammikuuta 2016

Fressi tammikuu

Hyvää uutta vuotta! Täällä on joulu siivoiltu pois, aloitettu perinteinen tipaton, jumppaillaan ja lenkkeillään ihan simona ja niin edelleen. No, helvetin kylmähän tuolla ulkona on, joten kovin ei tule siellä kirmailtua. Tosin, kyllä minä kylmän tammikuun kestän huomattavasti paremmin kuin sateisen, en valita kyllä tippaakaan. Joulusta muistuttaa tuo tähtivalo ja pieni havukuusi. Olen ostanut sen about 3kk sitten Ikeasta ja muistanut kastella sitä kerran kuussa... Onkohan sen ydinvoimalla kasvatettu, koska se on yhtä terhakas kuin ostoshetkellä? Muovia se ei ole. 


Täällä on ehkä jossain kuvassa vilahdellutkin tuollainen tummanharmaa, ruusukuvioinen pöytäliina. Ostin kankaan samaisella Ikeanreissulla ja ompelin sen liinaksi. Olen todella paljon siitä pitänyt ja pessyt sen muutamaan kertaan uudelleen pöytään, vaikka yleensä tykkään vaihdella liinaa. Ja todella armollinenkin tämä on, ei näy jokainen tahra ja läikkä kun kangas on niin tumma. Tämä maksoi huikeat (noin) 6 eur / metri, joten kovin ei tullut liinalle hintaakaan. 



Dora on hieman harmissaan, kun ulkona on niin kylmävilu. Ei huvita mennä pikku pisuja edemmäs.... Ikkunasta on hyvä tarkistella, mitä tontilla tapahtuu.





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva kun jätät viestiä!