sunnuntai 14. helmikuuta 2016

Kukkaista ystävänpäivää!

Ystävänpäivätervehdys!

Perjantaina tulin kukkakaupan kautta kotiin, oli sellainen olo, että nyt on uusien kukkien paikka! Plantagenissa oli kaikki kukkivat kasvit -20% ja sehän innosti ostamaan kevään ensimmäiset hortensiat! Ostin kaksi kappaletta, toisen vein äitylille ystävänpäiväkukaksi. Hortsensia kuuluu kyllä ikisuosikkeihin.. Samoin kuin tuo Muurikello vai mikä se nyt onkaan, ihanan herkkis. Kyllä kukat vain piristää kummasti! Kukkaa on myös pöytäliinassani, Marimekon Ruusupuu on kuosi. Sen on suunnitellut Maija Isola vuonna 1957, miettikää kuinka ajaton printti!

Täällä blogistaniassakin, seuraamissani blogeissa on monia ystäviä, vaikken ole ketään livenä tavannutkaan :)  Toivotankin nyt hyvää ystävänpäivää blogiystävilleni ja muillekin frendeille, jotka täällä käyvät. 

Täällä on maggarakeiton teko vaiheessa, joten jatkan niitä puuhia, Adjö <34 kommenttia:

 1. Nuo on molemmat ihania, hortensiat ja tuo kangas!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Marsa! Kyllä ne ovat ihastuttaneet!! Mies ja lapsi eivät kylläkään huomanneet mitään uutta... Itseäni on kyllä hymyilyttänyt nämä kauniit kukat!

   Poista
 2. MM-kuosit kyllä ovat ihmeellisiä. Välillä niitä pitää kaapissa ja kun ottaa esille, ne on taas kuin uusia. Ja kuinka helposti saa muutettua tilan tunnelmaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan juuri näin on asia!! Mulla on kyllä lähtenyt homma ihan hanskasta noiden petivaatteiden kanssa.. Muissa en enää nukukaan ;) Pöytäliinaakin tekisi uutta mieleni, sitä Kompottia!!

   Poista

Kiva kun jätät viestiä!