tiistai 5. huhtikuuta 2011

Kevättä pöytään!

Keskisen kyläkaupan ostosparatiisista (vai onko se helvetin esikartano?) löytyi taas jälleen kerran ihania kankaita. Siellä on oikeasti tosi asiallinen Marimekon kangasosasto ja usein siellä on todella hyviä tarjouksia. Kuten esim nyt, toi Jääkarhu (?) markiisikangas oli 10 euroa metri! Teen siitä pikkupimulle reissukassin, sellaisen vähän isomman.
Lisäksi palakorista tarttui tuo aivan ihana "Kissanminttu", jos kangas on keväinen niin se on sitte just toi! Sitä oli siis metrin pala (15 euroa/pala), ja se menis just tohon pöytäliinaksi, mutta jää kuitenkin ehkä hieman naftiksi. Taidan hankkia sitä pikkusen lissää... Ja tämä pala tulkoon tyynyliinoiksi.
Sitten on vielä tuo minun uusi kukallinen kerni, se on siis ihan sellainen perinteinen kerni. Ai että se on ihanan helppo siihen kankaiseen pöytäliinaan verrattuna. Mun mies saa varmaan sätkyn kun se tulee kotiin ja näkee tuon romanttisen kukkahässäkän tossa pöydässä, mutta saakoon.
Niin joo. Muistatteko tuon atsalean, jonka sain naistenpäivänä... Noi kuvat on otettu tänään ja naistenpäivästä on jo varmaan kolme viikkoa! Se on varmaan jollain ydinvoimalla kasvatettu tuo kukka.

2 kommenttia:

  1. Upeita kankaita! Jääkarhut ihan ylisöpöt. :)

    VastaaPoista
  2. Voi apua! Toi vihreä on nIIn hieno!

    Mä sain atsaleean jouluksi, meni tosi kauan ennen kuin sain sen hengiltä. :D

    VastaaPoista

Kiva kun jätät viestiä!