sunnuntai 22. toukokuuta 2011

Onko jo juhannus?

Ei kai vielä. Mutta sellainen olo oli tänään kun oltiin MiniPiken kanssa mökillä.
Pääasiallisesti pompittiin trampalla, mutta kun tuo vaahtosammutin simahti, mä tein pikkusen puuhommia, kuljin kameran kanssa ja UIN. Ts. dippasin salamannopsaa itseni veteen ja nousin ylös, oli aikas holotnaa... Meillä on mökillä sellainen suolampi, virallisesti kyllä järvi, mutta oikeesti se näyttää ISOLTA suonsilmältä. Siellä on mutapohja ja ruskea vesi ja se tuntuu pohjattomalta. Mitä se varmaan onkin, koska vaikka kuinka yrittäis hypätä laiturinnokasta suorana viivana alas, pohja ei tule vastaan.... Se on lähdepohjainen järvi, ts ihanan "raikas" vesi, mutta jos ui ja pistää jalan pohjaa kohden, aste-ero on valtava! I just love it.

Rakastan myös koko paikkaa. On jotenkin ihana fiilis kun katselen tuota 2,5 vuotiasta ihmisenalkua siellä leikkimässä ja ajattelen, että myös minä olen leikkinyt siellä tuon ikäisenä. Ja myös minun äitini on leikkinyt siellä tuon ikäisenä. Ja nyt olemme siellä rinta rinnan koko akkaporukka. Tulee hyvä mieli!














4 kommenttia:

 1. Mela oli uus! Voi että kuinka alkoi tehdä mieli lähteä sinne nyt rentoutumaan. Buu ja kaupungissa pitää olla.

  VastaaPoista
 2. kyllä mela siellä jo viime kesänä oli, et oo vaan huomannu! tuu jussina ??

  VastaaPoista
 3. Ihanalta kuullostaa! Voin kuvitella teidät naiset sinne nauttimaan. :) Ihana tuo korkkipannunalunen. Onko mitään tietoa, miten ne on kiinnitetty toisiinsa?
  Ja mitä löytöjä kirppikseltä! Ihania mekkoja! Varsinkin tuo tummansininen! Nam!

  VastaaPoista
 4. Kysyit tuosta virkatun maton ohjeesta. Ohjeeseen löytyy linkki tuolta mun mattopostauksen alareunasta. Tosin mä tein vähän pienemmän kun tein trikookuteesta enkä ontelokuteesta sekä vähän muuttelin noita silmukkamääriä.

  VastaaPoista

Kiva kun jätät viestiä!