lauantai 21. toukokuuta 2011

Omaisuus ei myymällä kartu... mutta ostamalla kyllä!

Näinhän se menee.
Oma kirpputorisaldoni jäi erittäin onnettomaksi. Plussan puolelle sentään, mutta ei puhettakaan takavuosien satojen eurojen tuloista (mitä ihmettä mä silloin muka möin??). Kokeilin nyt tosin ensimmäistä kertaa tuota lähikirpputoria ja kyllä se vaan niin on, että volyymit keskustan kirppareilla on vaan niin paljon isommat. Kaupungissa on opiskelijoita ja nuorisoa (apua, kun tuntuu, että olen ikäloppu kun kirjoitan näin: NUORISOA!!) enemmän, jotka ostavat hirveästi vaatetta itselleen kirppareilta. Tästä siis viisastuneena, suuntaan jatkossakin omat kuteeni myymään keskustaan. Silti aion vierailla jatkossakin tuossa lähikirpparilla, on sieltä tullut tehtyä löytöjä.... Joita -by the way- ajattelin nyt pikkusen esitellä:

Keltaisia, vanhoja keittiöpyyhkeitä. Mulla on näitä jo ennestäänkin, myös sinisenä. Mutta oli pakko ostaa, maksoi euron kipale.

MiniPirkolle kesähattu. Mätsää muuten ihan nappiin kirpparilta pari vuotta takaperin ostettuun Mayoralin mekkoon (alla)

Mekon hintaa en muista, mutta alle viisi euroa kumminkin. Aikas ihana meriaiheinen setti täksi kesäksi, kumpa tulis joku kutsu johonkin ihaniin kesäjuhliin!! *vink,vink*

Lindex tunika Kontista 2,5 euroa

Lindex mekko Kontista 2,5 euroa (kuva ei anna oikeutta, kuinka ihana kesämekko!)

BabyGap mekko kirpparilta, 2 euroa (pesun jälkeen hieman rypyssä..)

Lisää lasikippoja, JEEEE! Nämä ovat varmaan sellaisia kynttilänalusia, miksei voisi käyttää pikkumaljakkonakin!

Parit kivat lasiset lastenmukit, yht euron.

Kolme vanhaa siniruutuista puuvillaliinaa, en tiedä mitä nämä ovat, koska ovat noin 20cm*30cm, ei oikein keittiöpyyhkeitä eikä oikein lautasliinojakaan.... Hmph, teen niistä luultavasti jotain söpöjä pikkupussukoita! 2 euroa tämä setti.

Kaikki namiskat ja kortit tallella, ihan uuden veroinen Monopoli, Kontista 6 eur.

Tää oli ihana! Tuollainen vanha paperinukke-jutska! Siitä näkee, että paperi on jo pikkusen kellastunut, mutta ikäänsä nähden erinomaisessa kunnossa! Kehystän sen tauluksi. Euron maksoi Kontissa...

Löytö se oli tämäkin :) Lapsi on nimittäin ihan järjetön Nemoa etsimässä fani. Tai meillä se leffa kulkee nimellä "Kalajuttu". Äiti katsotaan taas sitä kalajuttua! Ja nyt on kalajuttulompsa, how cool is that??


5 kommenttia:

 1. Kirpparipaikalla on tosiaan merkitystä ja jopa kirpparin sisällä olevat paikat, joista väänsin kerran kirpparipaikan henkilökunnan kanssa. =) Olen parhaimmillani saanut 700 euroa kahden viikon myynnistä, mutta olinkin silloin farkkukaupassa töissä ennen opintoja ja nykyistä ammattiani joten merkkivaatteilla rahat tulivat. Tänä päivänä voi vain uneksia tuollaisista summista.

  VastaaPoista
 2. Voi mulla on isovanhempien luona tommonen paperinukke kuningatar :) Mä olin niin onnellinen siitä. Mun äiti osti sen aikoinaan mulle jostain Uudenkaupungin antiikkikaupasta :)

  Upeita löytöjä muutkin, nuo lasten juomalasit on ihanat <3

  VastaaPoista
 3. Kivoja löytöjä! Ja hyvä idea tehdä taulu tuosta paperinukkepaprusta. Kohtuu edullisia Konttihintoja. Meillä Kontissa hinnat välillä ihan pilvissä. Tylsää...
  Ja kirpparipaikalla ja ajalla on merkitystä. Itsekin pähkään, että mikä olisi meillä kannattavin ja milloin. Pitäis viedä tavaraa, nimittäin. Syksyllä pidin viikon ja lähinnä tytön vaatteet ja lelut myivät.

  VastaaPoista
 4. Mä en ala. Moneen kertaan on pitänyt lähteä käymään Kontissa, ihan huippu paikka. Vaan ihan väärällä puolella kylää. Mur.

  Se on se nykyajan nuoriso. :D

  VastaaPoista
 5. Kiitos kommenteista!
  Kontti on kakspiippunen jutska... Mä kun asun tässä lähellä ja siinä on helppo piipahtaa pikaseen ja usein, sieltä voi tehdä tooosi edullisiakin löytöjä. MUTTA useimmin kontin tuotteet on ylihinnoiteltuja... räikein esimerkki on ehkä sellainen Ikean yksi lasten lelu: Ikeasta sellaisen saa 9 eurolla, mutta kontissa hinnaksi oli laitettu 11.50 :D Silloin jo annoin palautetta... Toisaalta, kaikkea ne eivät tajua, kuten esim. ne kolme Riedelin valkkarilasia, yht 3,60 ;D ;D

  VastaaPoista

Kiva kun jätät viestiä!