torstai 30. kesäkuuta 2011

Kirpparipäivitys

Näin kesäkuumalla ei tuntunut kontista menevän täkit ja villashaalit kaupaksi. Minähän ne sitten ostin!
Pidemmittä puheitta, tälläinen oli saalis:

Näitä "vanhanaikaisia" täkkejä olen ihastellut monen blogissa. Itse jätin kerran sellaisen ihanan sinisävyisen ostamatta ja jälkeenpäin se söi miestä rotan lailla. Tämän punaisen namipalan kohdalla en kahta kertaa miettinyt, mukaan lähti kolmella eurolla.


Tämän ostin jo jokin aika sitten, mutten ole tainnut muistaa esitellä! Aivan ihana villahuopa seitsemällä eurolla. Väri ei ehkä ihan ole minun, mutta kyllä mä sille paikan löydän, helpostikin!


Kotimainen erittäin hyväkuntoinen villashaali. Värin on aika järkky... Mutta eihän tälläisiä voi olla   (sillain samalla tavalla, kun ei peltikippojakaan) koskaan liikaa? Ja se maksoi 2 euroa, eli oli ihan pakko ostaa se. Miehelle en ole uskaltanut edes näyttää, se tyrmäis ton HETI.

Näiden lämpimien peitteiden lisäksi mukaan lähti myös naisellinen, tyylikäs hattu kolmella eurolla. Hattu on oikeesti tosi hyvän näköinen, Grace Kellyllä olis ollu just tollanen. Jos en pidä päässä niin se tulee koristeeksi!

7 kommenttia:

 1. Kaunis kangas tuossa täkissä! Eikä pahan hintainen todellakaan. Mummin mökillä olen ihaillut vanhojen täkkien ja patjojen kankaita. Nykyisin ovat varsin tylsän näköisiä.

  VastaaPoista
 2. Mullakin jäi just yksi peitto kirparille ja nyt harmittaa.
  Tuo korihattu on aivan upea. Katsoin juuri YLE Teeman Erityisiä naisia -sarjan osan Coco Chanelista ja hänellä on juuri tuollainen tyylikäs korihattu.

  VastaaPoista
 3. Pitäskö ilmottaa juhalle, että rakentaa kerralla vähän isomman talon, niin mahtuu nää kaikki sun "ihanat" löydät sinne.
  Onko teillä tuota tavaravirtaa koskaan talosta poispäin.
  Kaupankäyntihän on tappiollista, jos tuonti ylittää viennin...

  VastaaPoista
 4. hei ihana tuo punainen täkki. Jostain syystä minulla on näemmä ollut tuo Tomin ajatus päässäni joskus ja olen vipannut kaikki täkit pois. Miksi ihmeessä?? !! Nyt niitä tarvisin, vaikka mihin,retkelle ja terassille illalla. Eli ei kannata ikinä luopua mistään :)

  VastaaPoista
 5. Peppi: Näinhän se tuppaa olemaan! Onneksi pystyy tekemään näitä helmiä löytöjä :)
  SarP: sähän sen sanoit! Cocolla olis juurikin tämä hattu,toivottavasti vielä löytyy täkki sullekin :)
  Tomi: Voin ihan henk.koht esitellä sulle mun kaapit ja varastot, tuut todella yllättyyn, miten paljon tavaraa isoonkin taloon mahtuu ;D
  mansardikaton alla: Tomilla on älyttömiä ajatuksia, pois me niistä ;) tää on just sellainen täkki, mikä levitetaan lattialle / terdelle / nurtsille ja syödään eväitä!

  VastaaPoista
 6. Mä oon samaa mieltä tosta shaalista, ei sitä olis saanu jättää ostamatta! Väri on mitä on, mutta onhan se lämpimin torkkupeitto ikinä!

  VastaaPoista
 7. JOO, pidetään sitä pimeessä niin ei kukaan näe tuota retroväritystä :D

  VastaaPoista

Kiva kun jätät viestiä!