keskiviikko 29. kesäkuuta 2011

Roskalavalöytö

Silmä kourassa aamusella olin koiran kanssa kiertämässä tuikitavallista lenkkiä.
Itseasiassa... nyt kun mietin kirjoittaessani aamun lenkkiä tarkemmin, se saa ihan uutta boostia, mitä en heti tajunnutkaan ennen kun nyt!

Aloitetaas alusta...

Silmä kourassa aamusella olin koiran kanssa menossa sen pikkuisen pidemmän lenkin (koira kun ei kakkinut iltalenkillä, niin ajattelin pelata varman päälle, ettei vaan ole mitään ylläriä kotona odottamassa iltapäivällä...). Bors laittoi liinat kiinni siinä risteyksessä (mistä pääsee valitsemaan pidemmän tai lyhyemmän aamulenkin) kun se huomasi, että oltiin menossa pidemmälle. No, whatever you want -ajattelin ja mentiin lyhyemmän kaavan mukaan.

Eräässä kohdassa on rakennustyömaa ja siitä puretaan sitä yhtä vanhempaa taloa uusien rivareiden tieltä. Sinne oli tullut tälläinen roska / jätelava pihaan ja huomasin siellä olevan esineen. Ajattelin eka (noin nanosekunnin), että ei helv... kehtaanko hakea! Ja niin menin kampeamaan itseäni sinne sellaiseen linkkuveitsiasentoon, jotta saisin käsiini tuon ihanan, vanhan ikkunanpokan.

Voitte kuvitella, että mies oli tyytyväinen kun kolistelin itseni, koirani ja aarteeni kanssa aamuvarhaisella sisälle. Ja voitte niin kuvitella, että mä teen tästä ehkä peilin. Voitte myös kuvitella, että mä niin notkun sen jätelavan lähettyvillä seuraavina päivinä ;D

Kiitokset Borikselle valitsemastasi reitistä!!

7 kommenttia:

 1. Oi mikä löytö! Tuostahan saa aikaiseksi vaikka mitä!

  VastaaPoista
 2. Loistavaa! Boriksesta tuli mun suosikkikoira heti! :D

  Mä hyperventiloin tänään jätepisteellä (maalla). Mukaan lähti nojatuoli!! IIk!! :D

  VastaaPoista
 3. No kyllä notkuisin miekin!!! tuollaiset löydöt on parhaita! Ite mietin että saisko semmosen uudisrakennuksen roskalavaa tonkia ja ihan vaan tavan lautoja ottaa...
  Tais saada aamulenkit vähän lisäpontta siellä :)

  VastaaPoista
 4. Norppastiina ja aNNa:Kiitos, kiitos :)
  Eve: tahdon asap nähdä sen tuolin, maalla tekee niitä KAIKKEIN parhaita löytöjä, jytkylöytöjä ;D
  Peppi: Sitä mäkin mietin, että tallennunkohan mä nyt johonkin rakennusliikkeen live streamiin, mutta ajattelin, että kun se on menossa roskiin, niin se on pakko saada ottaa :)

  VastaaPoista
 5. Eläköön Boris! Mahtava löytö ja noin hyväkuntoinen. Jos noita alkaa enemmänkin löytymään ts. pyörii liikaa jaloissa niin soitto vaan ja tulen lunastamaan ylimääräiset ;P Kävin viime viikolla kiertiksessä etsimässä Tyllerön tulevaan leikkimökkiin ikkunoita ja törkeen hintaisia!

  Aamukammassa ei taida enää montaa aamua olla? Eli Mahdottoman rentouttavaa, hyvää, mukavaa, lomaa jo etukäteen :)

  VastaaPoista
 6. RuusuLiisa: Kiitos! Huomenna vielä valun kusannuspaikalle ja sitten kaasutan Polo punaisena viivana kohti laitumia :)
  Pidän silmät auki pokahommissa, JOS sattuis jostain löytymään :)

  VastaaPoista

Kiva kun jätät viestiä!