keskiviikko 29. kesäkuuta 2011

Vahingossa syntyneitä kortteja, vol. 2

Nyt on korttia!
Tässä vielä loput valmistuneet. Koko ajan kyllä tehtailen näitä lisää, että jää varmaan jälkipolvillekin... Ei vais, osa näistä korteista päätyy hoitotätien lahjapussukoihin (niistä lisää myöhemmin), osa on tehty ihan tismalleen itselle ja jotain tiettyä ystävää ajatellen ja osan voin sitten vaikka lahjoittaa eniten tarvitsevalle :)

Olen myös tänään aamulenkillä n. 06.17 tehnyt elämäni ensimmäisen roskalavalöydön, siitäkin lisää myöhemmin!

Ps. Kituviikko kuumimmillaan, aamukammassa kaksi aamua, sitten tärähtää!hups! ompas osa kuvista tärähtäneitä, ja tuo vimonen ei käänny sitten milllään *mur

6 kommenttia:

 1. Tänään täytyy kyllä tehdä reissu tiimariin ni saadaan meillekkin noita kimallekyniä. Upeita kortteja taas :)

  Roskalavalöytö postausta odotellessa ;)

  VastaaPoista
 2. aNNa: Kokemuksen syvällä rintaäänellä vinkkaan, että Tiimarin kimalleliimat on kinkkiset! Tulee itkua ja hammasten kiristelyä :( Absolutely parhaat löytyy sinellisä! Jos ei ole lähistöllä niin netistäkin tilattuna tulevat aika haipakkaa. Paras sävy on mun mielestä "star dust". Osa noista tehty tuolla "crystal" -sävyllä ja se heijastaa tosi vahvasti vihreään.
  Ja kiitos vaan :) tykkään itsekin!

  VastaaPoista
 3. Nonni. Mä oon niin kateudesta "crystal" sille hetkelle, kun pitää äkkiä keksiä jotain pientä jollekin ja voi vaan napata itetehdyn kortin mukaan.

  Uuuu! Roskalavalöytö on ihmisen elämässä yksi hienoimpia asioita! :D

  VastaaPoista
 4. jos oikein jää kortteja yli ja viikonloppuna vielä hieman innostun, saattaa maanantaina tärähtää (loman lisäksi ja kunniaksi) pienet korttiarvonnat. Kannattaa siis töllissäkin olla *hoxhox*, JOS vaikka nalli napsahtais :D

  VastaaPoista
 5. Mulle voi sitten koska vain lähetellä noita George Clooney- kortteja :)

  VastaaPoista
 6. JAhas, kiitti vinkistä ..onneksi en tänään sinne tiimariin sit ehtinytkään ..täytyy käydä joku päivä tsekkaamassa paskartelukauppojen valikoimat. Arvontaa odotellessa :)

  VastaaPoista

Kiva kun jätät viestiä!