sunnuntai 17. heinäkuuta 2011

Tuliaisia anoppilasta!

Taas alkaa sarjamme "Tuliaisia Anoppilasta" !
Olen juurikin rantautunut etelä-Pohjanmaalta. Takana on himpun verran vajaa viikko shoppailua (Tuuri + Seinäjoen kirpparit), trampoliinia, viihdettä (Kauhajoen yö), mansikoiden poimintaa, nukkumista, hieman kirjaa ja kotieläinpihaa. Kaikista näistä on valloittavaa kuvamatskua, joita mahdollisesti esitellään julkisestikin (paitsi Kauhajoen yö -osio jää kyllä omaan albumiin...)

Kutimet oli mukana, mutta silmukkaakaan ei syntynyt. Meni enemmänkin ulkoilmassa. Kirpparipostaus on tulossa kun ehdin. Seinäjoelle menin varta vasten kirpparikierrokselle, ja se kannatti! Enkä ehtinyt kun kahteen ja kassi kaupalla ostin lisää omaisuutta!

Mutta siis, anoppilasta saa aina näin keskikesästä loppusyksylle kaikenmoista. On kyllä ihanaa kun on tälläinen mahdollisuus! Tässä ensimmäinen satsi (mustikat puuttuvat kuvasta, appiukko löysi pari desiä ja antoi ne mulle ja pikkumussulle).

Tilliä, salaattia, mansikkaa, kesäkurpitsaa, paria eri sorttia kurkkua, sipulia ja perunaa


5 kommenttia:

 1. Voi mielenkiinnolla jään odottamaan tätä postaussarjaa :)
  Toivottavasti mun kirppisvinkit ehti perille ennen lähtöäs :) Kiva kuulla että teit hyviä löytöjä!

  VastaaPoista
 2. Ihkuu :)
  ens vuonna sitten omasta maasta potut sun muut eiks jee?

  VastaaPoista
 3. aNNa: No hitto ei ehtiny! Mutta olin saanut vinkin Lakeuden Shoppiksesta ja sinne osasin suunnistaa (ihan mieletön!!) ja sitten kävin siinä keskustan SPR kirppiksellä (onks se eri asia kun se nurmon?).

  RuusuLiisa: olishan se ihanaa, MUTTA nyt olen nähnyt miten valtava ja sitouttava homma niistä on!! ehkä sitten kun on kaikki muut siinä loputtomassa työmaassa saatu päätökseen :)

  VastaaPoista
 4. Ihanaa, kun meidänkin pesue pääsi nauttimaan anoppilasi tuliaisista! Kiitos vielä kovasti!

  VastaaPoista
 5. Joo, Nurmon spr:n kirppis on vielä isompi ja siellä on enempi sisustussälää. Mutta näemmä sitä on tehty löytöjä muutenkin ;) :)

  VastaaPoista

Kiva kun jätät viestiä!